Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 15 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu
Toplam 196 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yawww yazmıyım dedim, mevzuyu Gürbüz'e illa getirirler dedim ama kendime hakim olamadım!! Etme eyleme Carvalçukum!!!

Demem o ki: İdeal eşi tanımlamak kadın için de erkek için de imkansız gibi bişeydir benim hayata ve ilişkilere bakışıma göre. Karşınıza biri çıkar, o kişinin sahip olduğu özellikleri kendi hayatınızla, duruşunuzla, beklentilerinizle karşılaştırırsınız ve karar verirsiniz.. Ama kafanızda birini idealize ettiğiniz anda hata yaparsınız!!

ÇOOOOK YANLIŞ ANLAŞILDIM ÇOOOOOOK!!! :(
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    dikkat edersen "ARKADAŞLAR "demişim bir tek sana istinaden yazmadım elbette...sahiden artık abartılarak kötülemeniz hiç yakışmıyor sitemizin üyelerine...bak sayfalar dolusu kötülemişsiniz kadınları ,buna karşılık olarak sitede bu kadar bayandan bir tanesi çıkıp ne cevap vermiş,nede karşı savunmaya geçmiş ...bunun bari hatrı olsaydı yanınızda...Mesela sen de "bugün ak dediğine yarın kara der kadınlar "demişsin ,bununla bir kadının ne kadar gel -geç akıllı,kararsız maymun iştahlı olduğunu düşündüğünü bana anlattın ...anneler size hamileyken ,ben dün bu çocuğu istiyordum ama bu gün istemiyorum demesi lazım ki ,böyle bir durumda bu gün dünyada olmamanız gerekiyordu....bunu örnek olarak verdim yanlış anlaşılmasın...
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    "Bugün ak dediğine yarın kara diyebilir kadınlar ve bunun için de haklı sebepleri vardır!" demişim hocam... Ve devamında yine biz erkeklere genelde ters gelen bazı şeyler sıralamışım ve demişim ki işte bunları anlayabilmek için farklı kadınlar tanımak gerekir... Ve nasıl devam etmişim: Ama ne kadar kadın tanırsan tanı şunu anlarsın: Her insan eşsizdir, yani birinde doğru olan ötekinde yanlıştır... İşte bunu farkettiğin anda da bir eşi idealize etmenin yanlış olduğunun farkına varırsın...

Bütün bunları kadınları kötülemek adına söylemedim ki ben, sadece bir erkeğin geçtiği süreçleri kendimce tarif etmeye çalıştım... Bir eş idealize etme konusunun yanlış olduğuna nasıl kanaat getirdiğimi bir süreç olarak izah etmeye çalıştım!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cüneyt ARKIN
    Sistem Mühendisliği
     BMW F650 CS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    YA ARKADAŞLAR SAYFALARA DÖNÜP BİR BAKIN,OKUYUN YAZADIKLARINIZI; KADINLARDAN KÖTÜ BİR YARATIK YOKMUŞ MEĞERSE ....
    ACABA ERKEKLERDE HİÇ Mİ KUSUR YOK MERAK ETTİM ....
    ANNELERİNİZ, KIZKARDEŞLERİNİZ,TEYZELERİNİZ,HALALARINIZ,BİRER KADIN VE KADINLAR YETİŞTİRİR ERKEKLERİDE ,SİZLERİDE YETİŞTİREN ,TERBİYE VEREN BİR KADINDIR UNUTMAYIN BENİM ANNEM FARKLIDIR DERSENİZ DİĞER ERKEKLERİN ANALARINI KÖTÜLEMİŞ OLURSUNUZ....YANİ BEĞENDİĞİNİZ ERKEK KARAKTERİNİ ,BEĞENMEDİĞİNİZ KADIN KARAKTERİ OLUŞTURUYOR...

daha önce yazdım kadın ve erkeklerin kimyası farklı ,elbette ki ayrılıklar olacak ,bize görede siz anlaşılmaz ve huzursuzsunuz ....ama bu kadar düşmanlığınız hoş değil, bu düşmanlık mayalanır ve çoğalır bu yüzden düşmanca duygularınız dahada yoğunlaşır....
    İnci öğretmenim, bu hiddete sizi hangi yorumun düşürdüğünü cidden merak ediyorum. Kişisel deneyimlerime göre yazdığım ilişki yorumlarıma kızdıysanız yanlışlarımı düzeltmenizi dilerim. Yanlış anlaşılmaya sebep olduğum bir nokta bulunuyorsa da lütfen kusuruma bakmayın.

Bunun da ötesinde size(yani bayanlara) göre bizlerin anlaşılmaz taraflarını yazmanızı beklerim. Bu paylaşımın sebebi aslında bu değil midir? Burada kardeşçe dostça farklılıklarımızı ortaya çıkarıp anlamaya çalışmıyor muyuz?

Bunu cidden yanlış anlamayın tartışma başlatmak için istemiyorum. Gerçekten bayanlar açısından ilişkinin iç yüzü, erkeklerin davranışlarının nasıl algılandığı gibi noktalarla ilgili deneyimleriniz, gözlemleriniz ve bilgileriniz varsa paylaşmanızı içtenlikle isterim. Forumdaki tüm bayanlardan da yorumlarını eklemelerini dilerim.

En azından dışardan nasıl gözüktüğümüzü, doğru yaptığımızı sandığımız şeylerde aslında neleri yanlış yaptığımızı, karşımızdakini nasıl kırdığımızı, üzdüğümüzü daha iyi anlarız kanaatindeyim. ;)
    Yeni aşkım; BMW F650 CS...
    34 TC 9073

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hiddet mi ? ne alaka ,hiddetli olduğumuda nerden çıkardın...sadece abartılı yorumlar yaptığınız söyledim yaklaşık 10 sayfa yazılarınıza karşılık...
    Merak ettiklerine gelince ; ben forumlarda çok fazla eleştirel yaklaşmamak ,yazılar yazmamak gerektiğne dair derslerimi çoktaaan aldım ,bu yüzden erkekler şöyle -böyle diye yazmam zaten, herzaman söylediğim gibi;farklı yaratılmışız suçlu yok ,hatalı yok ortada ,anlayabilmek için çaba sarfetmeli insanlar diye düşünüyorum...ne demişler "emeksiz yemek olmazz" bir gün taoplaştığımızda sorarsın cevap veririm olmamı?
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

cuneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cüneyt ARKIN
    Sistem Mühendisliği
     BMW F650 CS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki öyle olsun. Bu haftaki toplantı ne zaman acaba?
    Yeni aşkım; BMW F650 CS...
    34 TC 9073

Meğer ne kadar ortaya dökeceğiniz dertli kelimeleriniz varmış.
    Yokluğu ayrı dert denilir, varlığı ayrı bir bela denilir.Yalnız olsanız tek derdiniz siz olacaksınız, yalnız olmasanız tek derdiniz o olucak.Ben'lerden sizlere update olmak isteyeceksiniz.Sürekli bir upgrade halinde olamıyacaksınız.
    Ama şuna eminim sürekli şikayet edilecek bir şeyler olacal.

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    Arkadaşlar hayat bu ;
    yanlız da yaşanır, birisiyle paylaşılarak ta yaşanır .Önemli olan hayatı yanlız idame ettirmek mi yoksa birisiyle paylaşarakmı yaşamak istediğiniz önce bu na karar vermelisiniz gerisi zaten birşekilde olur kanımca.....
    İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
    Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın

Alıntı gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar hayat bu ;
    yanlız da yaşanır, birisiyle paylaşılarak ta yaşanır .Önemli olan hayatı yanlız idame ettirmek mi yoksa birisiyle paylaşarakmı yaşamak istediğiniz önce bu na karar vermelisiniz gerisi zaten birşekilde olur kanımca.....
    Madem önemli olan "hayatı yanlız idame ettirmek mi yoksa birisiyle paylaşarakmı yaşamak istedikleri" ozaman niye ideal eş yada sevgili nasıl bulunur diye başlık açtınız sayın förstleydi. .Ayrıca kimse nasıl bulunacağını konusunda bir şey söylememiş.Herkes ilişkilere bakış açısını anlatmış.

Hadi ideal sevgili nasıl bulunur anlatmaya başlayın artık.Sokağamı çıkmak gerekir, internet'te saatler mi geçirmek gerek, yoksa eşin dostun yardımı mı lazımdır.Nedir?

Hadi ilk ip ucunu ben vereyim.
    Eğer bir yaşam tarzınız varsa ve yaşam tarzınızı kaldırabilecek ayak uydurabilcek ve aliyle sizinle anlaşabilcek uygun birini arıyorsanız tarzınızı yaşatın ve gösterin.Sağda ve solda hiç farketmez.

Şimdi siz bulun bakalım bir şeyler.

Topiğin sonlarına doğrı size bir kadını mutlu etmenin sırrınıda anlatıcam

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    yahu arkadaşlar, hanımlarla bu tip tartışmalara girmeyiniz...

ve onlarla konuşurken erkek arkadaşlarınızla konuşur gibi konuşmayınız...

nezaket ve saygı ayrı şeylerdir...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Sayfa 15 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)