Salih 1 senedir satmana engel oldum sattýrmadým ama daha fazla engel olamayacaðým anlaþýlan hayýrlýsý olsun inþallah böyle temiz özenle bakýlmýþ bir makina tanýdýk birine gider![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |

YAMAHA XVS950A
Ýstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Salih 1 senedir satmana engel oldum sattýrmadým ama daha fazla engel olamayacaðým anlaþýlan hayýrlýsý olsun inþallah böyle temiz özenle bakýlmýþ bir makina tanýdýk birine gider![]()
HYOSUNG GV 250
Ýstanbul - Yenibosna (Avrupa yakasý)
A Rh (-)motosiklet ve senin için hayýrlýsý neyse o olsun.Ýmkaným olsa hiç dusunmeden alýrdým.![]()
Regal Raptor DD250-E9
Ýstanbul - Kadýköy (Anadolu Yakasý)
0 Rh (-)
Harley Davidson XL883L Superlow
Ýstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)
Yamaha Výrago 1100
Ýzmir - Çiðli
B Rh (+)
Shadow VT 750 C
Ýstanbul - Çaðlayan (Avrupa Yakasý)
B Rh (+)way way way makinaya bak, imkan olur makina olmaz, makina olur imkan olmaz, alanýnda satanýnda kýsmeti açýk olsun

BMW R1200GS
Ýstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Salih hayýrlýsý olsun. Alacak olan arkadaþa da þimdiden hayýrlý olsun. Temizliði konusunda konuþabileceðim. Birlikte çok yol yaptýðýmýz ve festivallere katýldýðýmýz için her ayrýntýsý hakkýnda bilgim var.
Bu kadar övgüden sonra sen niye ilgilenmiyorsun diyenler için. Ekonomik sorunlar olmasa kimseye býrakmayacaðýmý söyleyeyim![]()
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Hayýrlý satýþlar olsun, hak edene nasip olsun![]()
Kawasaki VN 900
Ýstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakasý)
A Rh (-)Salih hayýrlýsý olsun. gerçekten üzüldüm makinaný satmana. cunda dönüþü beraber yol yapmýþtýk. çok güzel makina....
çok hoþuma gitmiþti...
tekrar hayýrlý olsun
SUZUKI M800 intruder
Ýstanbul - Avcýlar (ÝÞ) (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Salih bey ben gruptan acryvz ( Acar Yavuz ) , Celil bey, Ali Ünverdi bey , Ömer bey , Uður bey ... senin motoru almam konusunda görüþ birliðine vardýlar , müsait olduðumuzda detaylar için görüþebilirmiyiz .. Saygýlar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)