Alıntı Rednexi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hortumları kontrol ettir çok bi fikrim yok o konuda ama su ve yağ aynı anda akıyorsa motorun hareret yapmış sanırım yağ ve su birbirine karışmışsa sıkıntı büyük ihtimalle,ama şu sağ egzoz patlama olayı daytonaların hepsinde var galiba tam emin değilim benim tüm ayarlar bakımlar vsvs herşey tam ama genede sağ egzoz sola göre çok patlıyor :D hoşuma gitmiyo değil takmıyorum patlamasıda bitek vitesdeyken gaza basılı değilken yani kompresördeyken oluyor yani sıkıntı görmüyorum bunda zaten ama bi boğulma yok bujilerine baktır bence boğulma için.
Bütün motorlarda patlama sadece komprosöre bindiğinde yapar.İlk sebeplerinden biri benzini tamamen yakamaması ve sıcak olan eksoza benzin geldiğinde orda yanarak patlaması.Bendede çok patlama oluyordu,samsunda senkron ayarı yapacak usta bulamadığımdan bir türlü sağlıklı bir ayar yaptıramamıştım.
Sonunda internetten gliserinli vakumölçer bulup senkron ayarını kendim yaptığımda patlama sesi kesildi.Eksozun açık olmasıda patlama nedenlerinden biri.Patlama bana göre benzin sarfiyatını bir miktar arttırıyor.Senkron ayarından sonra bende yakıt %20 düştü.