Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım ehliyete yazılacagım sonrada dd 250 e10 almayı düşünüyorum başlangıç olarak sizin düşünceleriniz nedir ve birde ankara çankaya semtinde uygun fiyata yazılabilceğm ehliyet kursu biliyormusunuz teşekkürler.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
ankara
A Rh (-)Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım ehliyete yazılacagım sonrada dd 250 e10 almayı düşünüyorum başlangıç olarak sizin düşünceleriniz nedir ve birde ankara çankaya semtinde uygun fiyata yazılabilceğm ehliyet kursu biliyormusunuz teşekkürler.![]()
Aybars (13.Kasım.2016), burock (14.Kasım.2016), Fatih Ucek (14.Kasım.2016), FouL (13.Kasım.2016), spue (14.Kasım.2016) Bunu beğendi.
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin kardeşim inşallah herşey gönlünce olur ;)
yok
ankara
A Rh (-)hoşbulduk kardeşim teşekkürler..![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RaptoRRiders Forumlarına hoşgeldiniz Oğuzhan.. Umarım kısa zamanda önce ehliyetinizi.. kask, korumalı mont, eldiven, gibi önemli ekipmanlarınızı sonrada 250 e10 makinanıza kavuşmanız dileğim ile tekrardan hoşgeldiniz..
ehliyet fiyatları artık stabil oldu yani artık hemen hemen hepsi bir fiyat.. bana sorarsan eğitim veren bir sürücü kursu 10saat civari eğitim hakkın olmalı fakat 2 saat bile eğitim vermeye üşenen sürücü kursları var.. yakınlarındaki kurslara git eğitim kaç saat veriyorsunuz? diye sor.. fiyat konusunda sanırım hepsi aynı oldu :S ..
yok
ankara
A Rh (-)tesekkurler murat abi anladım peki bu motorbaşlangıç motoru olurmu sizce ..
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Hoşgeldin kardeşim. Ankaradaki üyeler yardımcı olacaklardır
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Tabiki olur niye olmasın.. ilk başlarda zor gelebilir ama yavaş yavaş alışırsın.. istersen boyunu kilonu yaz.. tecruben hiç varmı yokmu onu yaz.. bide o şekilde cevaplasin RR ciler..
yok
ankara
A Rh (-)
yok
ankara
A Rh (-)abi boy 1.80 kilo 90 tecrübe yok tesekkürler
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)Hoş geldin Oğuzhan, Murat abimin de dediği gibi fiyatlar standart oldu artık en fazla +-100 lira oynuyor kurslar arasında, kursa başlamadan önce mutlaka ekipmanlarına güzel bir bütçe ayırıp kaliteli kask ve mont mutlaka al kendine bedenine uygunkurstan sonra chopper bir motora alışmak bir kaç gün zor olabiliyor duruş şekli, elin ayağın farklı noktalara gitme çabası, ağırlık merkezi farkı yüzünden
bizzat ben böyle tecrübe ettim ama yine alışamama gibi bir durum pek söz konusu değil tabi
umarım gönlüne göre bir makina bulursun, şimdiden tekerine taş değmesin hep düz bassın
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)