arkadaslar pars 250 kullanicisiyim.Yolda giderken sol kapak dusmus farkinda deildim. elinde fazla olan varsa lutfen irtibata gecelim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
asya pars 250
ankara
AB Rh (+)arkadaslar pars 250 kullanicisiyim.Yolda giderken sol kapak dusmus farkinda deildim. elinde fazla olan varsa lutfen irtibata gecelim.
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)Kardeşim regalin 150lik olanının kapağını denedinmi??
asya pars 250
ankara
AB Rh (+)
1
1
A Rh (+)çok geçmiş olsun dostum
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim... İzmirde olsaydın bi kaç yer var motoru götürüp baktırırdık...
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Kapaklara güzel bir para istiyorlar sanırım yedek parçada. İçten cırt kelepçe atsaydın keşke ilk tırnak kırıldığında

Regal Raptor 150E-2
Eskişehir
A Rh (+)4 aydır benimde sol kapak yoktek de satmıyorlar çifti en son 100 liraydı çinden getirilebiliyormuş üstüne pek düşmedim ama bulabilirsem haberdar ederim senide
![]()
asya pars 250
ankara
AB Rh (+)keşke 100 lira olsa 200 TL + kargo istiyorlar.... Motorda bişey yok kapağı da düştüğü yeri tahmin ettim biraz dolaştım baktım kırılmış şekilde duruyor. :( bakalım belki elinde olan birisi çıka r.
2014 Hyosung GV250 EFI
Ankara
A Rh (+)http://www.yoycart.com/Product/524807050236/
Böyle bir ürün buldum ama uyar mı tam bilemem.
RR-Daytona 250
İstanbul - Tuzla
0 Rh (+)Daytonanın alet takımını koyduğum sağ kapağı düştü arkadaşlar. Tek başına o kapaktan hiç bir yerde bulamadım. Zaten bulsam bile muhtemelen eskilerin yanında sırıtacak epeyce. O nedenle sağ taraftaki 3 kapağıda yenilesem diyorum(silindir kapakları hariç) en ucuz yollu bunu kaça ve nasıl mal edebilirim ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)