Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Yavuzslv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz Selvi
    Muhasebeci
     Yok
     İstanbul Beykoz
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    7

Dd 250 e 9b Hakkinda

Merhaba
    Umarım konuyu doğru yere acmisimdir. Değilse de beni bagislayin. Çok uzun zaman önce keeway superlight 150 ile aranızda bulunmustum. Motora alıştıktan sonra hep hayallerini süsleyen Raptor dadyw ye geçme şansını yeni yakaladık. Bugün 1.200 km de dd 250 e 9b buldum. Motorun görüntüsüne hayranım. Ancak bahsettiğim motor uzun süre yatmaktan biraz solmuş. Bu arada forumda okuduğum şanzıman sorunu gozumu korkuttu. Bu motorda şanzıman sorunu kronik bir problem midir ? Yani motoru alıp almama konusunda sıkıntı yaşıyorum beni bu model hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
    Saygılarımla

gorkemYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem Yılmaz
    Öğrenci
     Regal Raptor DD125-E
     Antalya
    Beğenmiş
    23
    Beğenilmiş
    411
    Merhaba iyi aksamlar bende model olarak farkli fakat kasa olarak ayni hatta siparislerimi dd250 uzerinden siparis ettigigim dd125 var ve bende uzun sure yatmis bir sekilde alip canlandirdim fakat bu canlandirma islemi pahaliya mal olabiliyor yani ilk aldiginizda sorun yok fakat birden biseyler pat diye hic bisey yokken gidebiliyor (ornegin bir anda beyini yanmisti yolda birakti beyin ve bujiler komple degisti) guzel bir gozlem ve ust kontrolu ustune almalisiniz.
    Benim onerilerim bunlar umarim gonlunuze gore bir motor bulursunuz ustadlar daha detaylı bilgi verecektir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yavuzslv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz Selvi
    Muhasebeci
     Yok
     İstanbul Beykoz
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    7
    yanıtın için teşekkürler arkadaşım inşallah konu hakkında bilgili ve deneyimli olanların yorunlarıyla kararımı vereceğim. görüşleriniz benim için çok önemli.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Kronik şanzıman problemi diye bir olay yok öncelikle. Daytona ve Spyder modellerinde vites pegi ilerde ve peg uzantılı olduğundan vites geçişleri tam ve düzgün yapılmazsa dişlileri doğal olarak şanzımanı zorlayarak zarar verebiliyor. Klasik modellerde pegler daha geride olduğundan böyle bir durum söz konusu değil. Daytona ve Spyder içinse tamamen kullanıcıyla alakalı

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)