| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Vay be. Okanım geçmiş olsun yağmur mu yağdı meteor mu düştü anlamadım valla. O arada nasıl o hale gelmiş. Sizde zarar var mı?
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ne diyorsun Okanım sen!!!!!!! Tüylerim diken diken oldu. Çiftliğin haline bak...
Gerçi boşver çiftliği, sizde birşey yok ya, dükkan ne durumda, su basmamıştır umarım...
HAy Allah. Biz burada yağmurun damlasına hasretiz, memleketimi sel basmış :(
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Abi bune ya bi yağmur nasıl bölebişi yapabilir can kaybı olmaması büyük şans herkeze geçmiş olsun
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+)samsun yapısı itibariyle şehir içinden geçen 3 tane dere yatağına sahip... zamanında islah edilmiş ama çok şiddetli yağmurlarda özüne dönüyo..ve önünde ne araba bırakıyo ne de işyeri...
resmini çekemediğim daha birçok felaket bölgesi var.. çok çamur oldum motorda o yüzden gidemedim...
allaha şükürler olsun bende bişey yok.. maddi anlamda...ama moraller bozuk ... hep eşimiz dostumuz arkadaşımız sonuçta... o yan yatan arabanın girdiği işyeri çok samimi bi arkadaşımın...allah tan kaskosu felan varmışş...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Okan abi çok geçmiş olsun! Fotoğraflar durumun ciddiyetini gösteriyor. Sizler iyisiniz umarım!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Alttan üçüncü ve en alt resimdeki arabaya ne olmuş? Nasıl yan yatmış ki öyle?..
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)O arabayı ben de anlayamadım valla....
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
caponord
Samsun
B Rh (+)O ARABANIN SAHİBİ AŞŞA YUKARI 700 METRE YUKARIDA OTURUYOMUŞŞ...DÜŞÜNÜN İŞTE NE KADAR SÜRÜKLENDİĞİNİ...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Geçmiş olsun, dün diyordun sıkı yağıyor komşunun dükkana su giriyormuş ben yardıma gideyim dedin şimdi çıktın piyasaya. Mevsimler bozuldu düzen bozuldu. Yağmayınca yağmıyor, yağınca da sel yapıyor, dur bakalım yaz günü kar da yağacak bu gidişle.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)