o iþ tamam , sen sýkma canýný sadece ilgini eksik etme ;) ayrýca güzel aný olmuþ ve bunu burdan anlatman ayrýca cesaretinden dolayý tebrik ederim, eðlenceli biri olduðun kesin. o kýz senin ;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Shadow VT 750 C
Ýstanbul - Çaðlayan (Avrupa Yakasý)
B Rh (+)o iþ tamam , sen sýkma canýný sadece ilgini eksik etme ;) ayrýca güzel aný olmuþ ve bunu burdan anlatman ayrýca cesaretinden dolayý tebrik ederim, eðlenceli biri olduðun kesin. o kýz senin ;)
Regal Raptor 250E-6C
Ýstanbul - Bayrampaþa
0 Rh (+)Tebrik ederim hikayenin devamýný canlý anlatýmaný merakla bekliyorum![]()
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Hoþ bir aný olmuþ devamýndada hayýrlýsý olur umarým merakla bekliyorum![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
Ýzmir - Bornova
0 Rh (+)çok samimi bir yazý olmuþ, gülümseyerek okudumumarým devamý gelir. bize de ancak abdullah abi, hüseyin, ahmet, mehmet artçý olsun. yok ki þöyle güzel yazýlar yazdýracak, motoru seven bir diþi :D
Eray Gürman (30.November.2016), fthblkglu (30.November.2016), Murat Kemah (30.November.2016), umut. (30.November.2016) Bunu beðendi.
Regal raptor DD250E 9B
Ýstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakasý)
A Rh (+)Okumaktan keyif aldým bu makineler bize her türlü duyguyu tattirir 4 gündür suremiyorum ve çok özledim

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)Cok güzel þeyler yaþamýþsin inþallah devami gelir![]()
Regal Raptor DD250-E9
Ýstanbul - Kadýköy (Anadolu Yakasý)
0 Rh (-)Bize anlattýðýn gibi kýza da duygularýný anlatabilirsen ve cevap alýrsan sýký sýký tut bir daha býrakma 😀
Özgür yaþa,mutlu yaþlan..
RR Daytona
Ýstanbul - Fatih (Avrupa Yakasý)
AB Rh (+)Söz veriyorum en kýsa zamanda aranýzda olucam ve bunu süreklilik haline getiricem. Hepinizin tepkileri birbirinden güzel. Okurken bir daha heyecanlandým. Hiç tanýmadýðým adamlar burda beni gülümsetiyor. Bu da bana çok iyi geldi))
Yolun baþýnda müptelaydým, yolun sonunda müptezel.
RR Daytona
Ýstanbul - Fatih (Avrupa Yakasý)
AB Rh (+)Yolun baþýnda müptelaydým, yolun sonunda müptezel.
SUZUKI M800 intruder
Ýstanbul - Avcýlar (ÝÞ) (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Beyaz dizi gibi![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)