Savaþ kardeþim aramýza hoþ geldin.
Motorlarýn üzerindeki CST marka lastikler (biz kendi aramýzda ceset deriznylon olup yol tutuþlarý oldukça zayýftýr. hele hele kaygan asfalt, sýrlý asfalt ya da ýslak zeminde yok denecek kadar azdýr. O yüzden bütçene uygun olan iyi bir lastikle mutlaka deðiþtirmeni tavsiye ederim. Ben metzeler taktým, gayet de memnunum. Michelin, bridgestone da iyi lastiklerdir.
Genel motor kullaným taktikleri için bir eðitim almanda fayda var ancak o eðitimler de bildiðim kadarýyla oldukça maliyetli. YouTube'da çeþitli videolar bulabilir, müsait yerlerde öðrendiklerini uygulayabilirsin. Kontra tekniði, panik fren, virajda motoru yatýrma gibi konularla baþlayabilirsin. Ayrýca forumda da sýk sýk bu konulara dair paylaþýmlar yapýlmaktadýr. Bana sorarsan en iyi ve pratik yolu Ýstanbul buluþmalarýna katýlman ve onlardan yüz yüze bilgi almandýr.

Regal Raptor DD 350 E-6
Ýzmir - Bornova
0 Rh (+)
nylon olup yol tutuþlarý oldukça zayýftýr. hele hele kaygan asfalt, sýrlý asfalt ya da ýslak zeminde yok denecek kadar azdýr. O yüzden bütçene uygun olan iyi bir lastikle mutlaka deðiþtirmeni tavsiye ederim. Ben metzeler taktým, gayet de memnunum. Michelin, bridgestone da iyi lastiklerdir.
Alýntý ile Cevapla