Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    Merhaba Savaş aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun. Benimde ilk göz ağrım dd 150cc idi gerçekten çok güzel ve kullanışı eğlenceli bir makinadır. 0 km olarak aldıysan rodaj döneminde vites geçişleri sert oluyor ama zamanla kendine gelecektir. Lastikler konusunda haklısın kışın yol tutuşu hiç iyi değil bence değiştirmende fayda var. Haftalık buluşmalarımıza katılabilirsen bu konuları yüz yüze konuşmak daha sağlıklı olur

Savaş
    Kimya Mühendisi
     Regal Raptor DD150-E2
     İstanbul
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı umut. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Savaş aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun. Benimde ilk göz ağrım dd 150cc idi gerçekten çok güzel ve kullanışı eğlenceli bir makinadır. 0 km olarak aldıysan rodaj döneminde vites geçişleri sert oluyor ama zamanla kendine gelecektir. Lastikler konusunda haklısın kışın yol tutuşu hiç iyi değil bence değiştirmende fayda var. Haftalık buluşmalarımıza katılabilirsen bu konuları yüz yüze konuşmak daha sağlıklı olur
    Merhaba Umut,

Ben 2.el aldım motoru 9 bin küsürdeydi aldığımda, gerçi hala 9bin küsürde Belki vites geçişlerini ben beceremiyorumdur, haftalık bıuluşmalara katılmak isterim tabi mümkün olduğunca.
    umut. (30.November.2016) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)