RR ailesine hoşgeldin kardeşim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Aramıza hoş geldin kardeşim. Lastikler berbat ama hala kullanıyorumIslak zeminde kaykay bildiğin
![]()
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhaba aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olmasını dilerim kazasiz belasız sürmen dileğiyle lastik konusuna gelince ilk yapman gereken değiştirmek
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin. Lastik yeni almak ıslak zeminde büyük avantaj sağlasa da o parayı vermektense yağmurlu zamanlar da yavaş yavaş gitmek daha mantıklı geliyor bana.
Regal Raptor DD250-E9
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Aramıza hoşgeldin kardeşim. Motorun hayırlı olsun. Ben de lastik değiştireceğim makul fiyatta anlas lastik var . Mükemmel değil ama bizim naylondan bin kat daha iyi. Perşembe akşamı 8.30 gibi kadıköy dorock da olacağız gel katıl muhabbete lastikleri de konuşuruz
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)Hoşgeldin ailemize eger kendini güvensiz hissediyorsan degismende fayda var ki eger butcen yeterliyse degistirmelisin bence

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Rr ailesine hos geldin
Bendede ayni sorun vardi lastigimi michelin city ile degistirdim memnunum ama ilk basta cok cok daha iyi yol tutarken 4000 km dir kullaniyorum ilk aldigim ile arasinda fark var yinede cok iyi diyebilirim cst ye gore
Islak zemindede gayet basarili
Ayrıca motorculara bakarsaniz belki cikma bulabilirsiniz kazali motorlarin veya az kullanilmis lastikleri cok uygun fiyata alabilirsin neredeyse yari fiyatina satiyorlar
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor DD150-E2
İstanbul
A Rh (+)
Regal Raptor DD150-E2
İstanbul
A Rh (+)
Regal Raptor DD150-E2
İstanbul
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)