Bora ,
aramız hoş geldin. İstanbul'da avrupa ve anadolu yakasındaki arkadaşlarımız çarşamba ve perşembe günleri buluşurlar. Katılım sağlama imkanın var ise tanışıp daha detaylı sohbet etme imkanı bulursun.
*Benim boy da o civarda ve ben spyder kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Sen de çekmezsin, makineye bindiğinde bu gibi çekinceleri at bir kenara gitsin.
* İlk makinem 250 klasik tipi idi. şimdiki spyder.. iki makinede beni üzmekten çok, mutlu saatler geçirmemin en büyük sebepleridir. Diğeri de RR gurubudur.
Bu bedeller ile alınabilecek (bana göre) en iyi makinelerdir. Makinelerin yapıları gereği hep bir değişiklik, görüntüsel farklılık yaratma isteği veren bir durumları var.
Onun için egzoz, gidon, far, sinyal derken makine ile bütünleşmeye başlarsın...Tabii ki gönlümüzde yatan yüksek CC, güçlü makineler var, ulaşabilen arkadaşlarımız bu değişikliği yapıyorlar.
*Mutlaka sorun yaşayacaksın, yaşayacağın sorunun büyüklüğü, küçüklüğü senin onunla ilgilenme ve bakımınla orantılıdır.
Gönlündeki makineye kavuşup, güzel rotalarda yine gönlünce, zevkli sürüşler dilerim.

Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)