evet arkadaşlar bu bir motorsiklet değil. O bir yaratık .alışılagelmiş motorlardan farklı üç silindirli ve üç egzostlu , altınızda bu varsa hiç bir motorsiklet bırakın kafa tutmayı bunu gördüklerinde ağızları bir karış açık kalacağından yarışmayı aklından bile geçiremez. Tam anlamıyla AKILLARA ZİYAN bir motor.teknik verilere bakın saygı duruşuna geçin
Motor: DOCH sıralı 3 silindir
Yakıt sistemi: Sıralı elektonik yakıt enjeksiyonlu
Çap: 101,6 mm
Strok: 93,4 mm
Max Güç: 142 HP @ 6.000 RPM
Max Tork: 200 NM @ 2,500 RPM
Silindir hacmi: 2,294 cc
Kavrama sistemi: Islak çift plaka
Sıkıştırma oranı : 8:7:1
Vites kutusu: 5 ileri vites
Ön lastik: 150 / 80 R 17
Arka lastik: 240 / 50 R 16
Uzunluk: 2,500 mm
Genişlik: 970 mm
Kuru ağırlık: 320 Kg
Yakıt deposu: 24 litre
Fiyatı : 27,000 Euro
Başkası ne der bilmiyorum ancak hakikaten hem çok güzel hemde çok güçlü bir motor.
herhangi bir yerde bu motorun maksimum hızını bulamadım.yanlız bir resimden kadranın 160 Mil ( 296 KM ) olduğu gönürüyor ama aksu abimiz bununla allem eder kallem eder 350 Basar gibime geliyor.
teknik değerlede dikkatinizi çektimi bilmiyorum maksimum güce düşük rpm değerlerinde ulaşıyor.bununla gaz açmak herhalde savaş uçağı kullanmak gibidir.çok güzel bir motor olduğundan fazlaca resime yer verdim.
Şu güzelliğe bakarmısınız...
İnci hocam size böyle bir şey yakışır. tabii zaptedebilirseniz
Kısaca güzel motor , fiyatı uygun olsa balıkla dalınır.gerçi alamam ama hayalini kurmak bile hoş.motorun teknik değerleri ve haşmeti karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)