Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352

Unhappy sevgilisini kaybeden bir kızın ricası

bugün ekşi sözlükte denk geldim ve burada da paylaşmak istedim. belki ufak da olsa bir yardımımız olur da bir insana ses oluruz. okurken gözlerim doldu, onun başına gelenler hepimizin başına gelebilir ve arkamızdan böyle yazılar yazılabilir. lütfen okuyun.

"erdem pervane , sevdiğim adam... 18 kasımda motorsikletiyle gittiği dershane yolunda bir trafik kazası geçirdi ve hayatımızı kaybettik. hayatımız diyorum çünkü hayallerimiz büyüktü.21 yaşındaydı. hayatımızın dörtte üçü birbirimizin adını anmakla geçti. ilkokul sıralarından sevdik biz birbirimizi. marmarise taşındılar ,küçüktük baş edemedik. istanbula geldi hiç vazgeçmedi. yeniden biz olduk, hiç ayrılmayacaktık. bize en çok bizsizlik yaramıyordu ama yanyanaydık ve şundan başka bir şey de ayıramazdı bizi. hayallerimiz vardı dedim, öyleydi. ben hukuk fakültesi öğrencisiyim. erdem de dershaneye gidiyordu hukuk istiyordu benim gibi. ortak bir payda daha olacaktı hayatımızda .neyi istediyse yapmıştı bu zamana kadar. emek veriyordu istediği her şey için. 19 yaşında motorsikletini 2 işte çalışarak kendisi almıştı. öyle bir tutkusu vardı. dimdikti istediğini yapardı. neşesi dünyayı güldürebilecek kadardı. o berbat sabah gittiği yol onu dershaneye ve amacımıza götürecek olan yoldu. ama öyle olmadı. sabah uyandırdım onu. seni çok seviyorum dedi 5 dakika konuştuk tahmini 10 dakika sonra artık yoktu. imkanı olsa asla bırakmazdı beni , annesini. etrafımızdakiler bilir çok sevdik yavan kalır ama , çok sevdik.
    sorun şu: hakimiyeti kaybetmiş önce bariyerlere sonra önündeki kamyonete çarpmış. olay anına yönelik olayı gören tek bir kamera kaydı tek bir görgü tanığı yok. erdem ailesinin yanına giderdi marmaris'e. çok iyi kullanırdı yollardaki çukurları tümsekleri bilirdi. ne oldu da hakimiyetini kaybetti biz nasıl hayatımızı kaybettik. cevap yok. yardım edin ben yutkunamıyorum siz sesim olun. olayı görenlere ulaşmam için anlatın yakınlarınıza , yazımı paylaşın. rica ediyorum şimdiden minnetle..."

-aslı

erdem pervane ölümcül motor kazası (21 yaşında)

küçükçekmece- avcılar istikameti askerlik şube yakınları / 9:21 sıraları / 18.11.2016

iletişim: https://twitter.com/asliimca
    acryvz (09.December.2016), CELİL (08.December.2016), Eray Gürman (08.December.2016), fthblkglu (08.December.2016), umut. (08.December.2016) Bunu beğendi.

Suhankose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sühan Köse
    Fitness trainer
     Daytona 350 RR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    8
    Beğenilmiş
    13
    Çok üzücü,kimsenin başına gelmemesi ümidiyle,tekerleriniz düz bassın...

Z5 Premium cihazından Tapatalk kullanarak gönderildi.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Erdem kardeşimizin mekanı cennet olsun, ışıklar içinde uyusun. Aslı kardeşimizin nezdinde ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
    Yazılan güzergahta belirtilen saatler de mutlaka bir görgü şahidi vardır diye düşünüyorum. Erdem kardeşimizi geriye getiremeyiz ama onun için acıyan yüreklere bir yardımımız olur diye düşünüyorum. Konuyu ulaşabildiğimiz alanlara hep birlikte taşıyalım.
    Eray Gürman (08.December.2016) Bunu beğendi.

Eray Gürman
    İnternet Teknolojileri - SEO/Adwords
     Shadow VT 750 C
     İstanbul - Çağlayan (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,315
    Beğenilmiş
    1,181
    allah rahmet eylesin

Fatih Bölükoğlu
    Tıbbi sekreter
     yok
     İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
    Beğenmiş
    241
    Beğenilmiş
    170
    Allah rahmet eylesinüzücü bir olay kimsenin başına gelmez inşallah :(

Acar Yavuz
    Yönetici
     SUZUKI M800 intruder
     İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    24,521
    Beğenilmiş
    2,704
    Berbat bir duygu .... Allah rahmet eylesin

Oğuzhan Ocak
    Öğrenci
     YAMAHA XVS 950A
     Bursa
    Beğenmiş
    2,351
    Beğenilmiş
    1,808
    Çok aşırı üzüldüm gerçekten ya Allah rahmet eylesin :( :(
    No fear! No rules! No limit! 8)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)