Alýntý Fatih Ucek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Bir gün iþten çýkmýþ eve giderken ki hep gittiðim yoldan sað çektim bi sigara içeyim dedim, nerden bilirdim ki orada durmuþ iki adam benim hayatýma bu kadar etki etsin ki ben kaza ve kadere inanmam ironiye koþ. Gerçi ben o an tanýmýþým RR'ý ama anlamamýþým þimdi parçalar birleþiyor, her þey yerine oturuyor. Kadir (pttkadir) elîni uzattý "hoþgeldin kardeþ" dedi. Bense " what?" Sonra anladýkki o beni yeni üye sanmýþ. ve her þey öyle baþladý ama bitmedi, bitmezde. Bitemez abi nasýl bitsin amk bir sürü kardeþ edindim kimîn gücü yeter bitirmeye (sýkýysa deneyin ulannnn ) 9 koca ay kim bilir kaç gün, kaç gece, kaç saat.. Dýþardan okununca bunlar belki kardeþlik zýrvalarý gibi görünebilir ama yoo yoo dostum biz hiç girmedik o kafalara kendiliðînden oluþtu hepsi istemsizce. 31 yaþýndayým pekte dost canlýsý adam deðilimdir. Az olsun öz olsun kafasý ama her hafta min. 30 kiþi öpüyorum alayý erkek amk ) ki ben bayramda ailemle öpüþmem bu manyaklarý öpüyorum bazen bayy geliyor ama n'yaparsýn abi adam sana öyle sýcak sarýlýyorki "gell ulannn diyorsunn, içine çekiyorsun." Zamanla bir sürü þey paylaþýyorsun öyle an geliyor her þeyi ilk onlarla paylaþýyorsun. Dkkdkddllf lan sizden 3. Þahýs gibi bahsediyorum herkes ayrý kafa kimden bahsetsem öbürünün gönlü kalcak ama biraz anlatasým var; alper baþkanýn ayaklar yere basmýyor celil baþkan ayný kasa, ali baba zaten, ömer sevecen, uður ilk üye oldum aradý ne ayak lan bu herif dedîm, süleyman abiye bi kere iþim düþtü gönlümü ömürlük aldý, birkan asil adam, kerem adalet timsali, kadirler kardeþþþ, tolga var 40 yaþýnda kellerin en yakýþýklýsý, onur keþke ayaðýmý versemde geZse arada puþt, erkan caným, hakan ufak kardeþ, enes-fatýh-ýbrahým-serhat-mehmet abý-atýl abý-eray-umutum-Pýnarýmýz- ulan oturduðunuz yerlerden hatýrlamaya çalýþýyprum çoksunuz be dostlar uzakta unutmayalým Aysel kankiii -fatýhhh(zalýmcocuk) bahadýrr(kamp adamý) ya bir sürü adam unutmuþumdur ama doðaçlama oldu dostlar affedin :( hepinizi seviyorum ama harbi seviyorum bu yaþtan sonra arkadaþ edinilmez diye düþünürdüm beni göt ettiniz helal olsun size derken turgayýmmm cem abi caner, dilek, serkan abiiii, aga bakmýyorum yukarý teldeyim lan ne çokmuþunuz bitmiyooo kim bilîr ne çok insan unuttum Gökselll geldi bak kskddfl bu msj bitmez bitirmek lazým. Kurgu olsa olmazdý böyle eksik oldu ama iyi oldu sanki iyiki varsýnýz. Kimin emeði varsa bu oluþumda var olsun, çok yaþasýn. Bunun parçasý olmaktan çok ama çok mutluyum. Adý geçmeyenler affetsin bilsinki gönlümde büyük harflerle adý geçiyor.!
O þen kahkahan her daim duyulsun kardeþim. Tekrar sýrtýnda paralansýn ( o kýzdan uzak dur diyeceðim ama.. çok geç )