Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Çok değil bir hafta önce BEŞİKTAŞta canımız yanmıştı.acının Biri kapanmadan diğer bir haince şerefsizce yapılmış patlama haberi KAYSERİden geldi. Sebep olan yapan destekleyen her kim kuruluş it köpek soysuz kahpe varsa rabbim kahreylesin. Lanet olsun. Bu vatanın havası ekmeği suyu zıkkım olsun. Kan kusun. Eşiğinizden beşiğinize kadar ateş düşşün 😠😠😠😠😠😠😠 BU VATAN BİZİM. BAYRAĞI AL YILDIZLI BAYRAK. ADI TÜRKİYE... HAVASINA SUYUNA CAN FEDA. EBEDİYENDE ÖYLE KALACAK. BİR ÖLDÜK BİN DİRİLECEĞİZ KAHPE SOYLARI...

Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır yaralılarımızada acil şifalar dileriz.
    SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    acryvz (18.December.2016), Bahadır (18.December.2016), CELİL (17.December.2016), Gezgindelikanlı (18.December.2016), Kerem Düzgün (18.December.2016), newmoon06tr (18.December.2016) Bunu beğendi.
    Konu Bypale tarafından (17.December.2016 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.

olcay karabulut
    sağlık
     regal raptor dd 150e-2
     İstanbul-Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    12
    Artık gerçekleşmeyecek, kaybolan onlarca hayal ve hayat. 38, 40 ,100 hatta 300 kişiyi kaybetmeye bile alıştık biz. alışılamayacak olan birini kaybetmek ve sanırım kimse anlamayacak birini kaybetmeden bu yaşanılanların ne kadar çekilmez acılarla dolu olduğunu... yoksa biz çoktan duyarsız olmayı öğrendik. ölen biz, bizden, tanıdığımız biri olmayınca susmayı ve onaylamayı... yada ertesi gün unutmayı... dün ve bugün sesimizi çıkartmadığımız ve cesurca karşısında durmadığımız her katliamın şimdiye ve geleceğe yansımasıdır bu yaşadıklarımız... kendimi bazen geriye doğru giden bir zaman makinesinde hissediyorum, gelecek ayarı bozulmuş. nasıl tamir olacağını bilsen bile, geldiğin zamanda malzeme yok... savaş yüksek oktavlı gayet boktan birşeydir. umarım barış olur bu topraklarda ve ölümler son bulur... ölenlerin hayallerine, hayatlarına ortak olanlara sabırlar diliyorum...
    acryvz (18.December.2016), Gezgindelikanlı (18.December.2016) Bunu beğendi.

Gezgindelikanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Uğur
    Şöför
     Regal raptor DD250E 9B
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    2,015
    Beğenilmiş
    457
    Bu necip millet göğsündeki iman ve vatan aşkıyla barışın ve aydınlık bir geleceğin teminatı olmaya devam edecektir Allah bu millete zeval vermesin Rahmetini desteğini himayesini nimet ve inayetini üzerimizden eksik etmesin Ama ağlamak yakışmaz yine de gurur duyarız. Çünkü uğruna şehit düşebilecek kadar sevdiğimiz vatanimiz toprağımız ve milletimiz var Vatan sağ olsun
    acryvz (18.December.2016), aycanblmts (18.December.2016), Bahadır (18.December.2016), CELİL (18.December.2016) Bunu beğendi.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Diyecek söz ,yazacak kelime bulamıyorum... Bombanın patlatıldığı yeri, kışlayı, o birliğin felsefesini ,yaptıkları hizmetleri bilen biri olarak çok ama çok üzüldüm. Ama en çokta böyle kahpece,alçakça oluşuna üzüldüm ! Vuruşa vuruşa şehit olsalar bu kadar yanmayacağım! Güle -oynaya giderler ölüme ,zerre korkmadan ! Ama bu kadar şerefsizce, sinsice yaklaşıp ,en mahrem anlarında ,bir kelime-i şahadet getirecek fırsat bile tanımadan şehit olmalarına içim yandı-tutuştu ! Bela okuya okuya helak oldum ! Allah gani gani belalarını versin!!!!!!

Kınamaktan,bela okumaktan başka elimizden birşey gelmiyor. Gelmesi için bizim de eşkiya olmamız lazım! Allah korkusundan ve devlet-bayrak saygısından elimiz - kolumuz bağlı oturuyoruz.. Lakin birşey yapabiliriz. Sosyal medyada terör propagandası yapan hesaplar/kişiler de artık dehşet cezalar alacakmış. Bu tür hesaplar görürsek ifşa edelim,ihbar edelim ! En azından kanunen birşeyler yapma olanağımız doğdu. Sonuna kadar kullanalım!

Kayseri'de şehit olan kardeşlerime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum,ruhları şad olsun..
    acryvz (18.December.2016), Bahadır (18.December.2016), CELİL (18.December.2016), grolof (20.December.2016), Kerem Düzgün (18.December.2016) Bunu beğendi.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık gerçekleşmeyecek, kaybolan onlarca hayal ve hayat. 38, 40 ,100 hatta 300 kişiyi kaybetmeye bile alıştık biz. alışılamayacak olan birini kaybetmek ve sanırım kimse anlamayacak birini kaybetmeden bu yaşanılanların ne kadar çekilmez acılarla dolu olduğunu... yoksa biz çoktan duyarsız olmayı öğrendik. ölen biz, bizden, tanıdığımız biri olmayınca susmayı ve onaylamayı... yada ertesi gün unutmayı... dün ve bugün sesimizi çıkartmadığımız ve cesurca karşısında durmadığımız her katliamın şimdiye ve geleceğe yansımasıdır bu yaşadıklarımız... kendimi bazen geriye doğru giden bir zaman makinesinde hissediyorum, gelecek ayarı bozulmuş. nasıl tamir olacağını bilsen bile, geldiğin zamanda malzeme yok... savaş yüksek oktavlı gayet boktan birşeydir. umarım barış olur bu topraklarda ve ölümler son bulur... ölenlerin hayallerine, hayatlarına ortak olanlara sabırlar diliyorum...
    Olcay bu bir ''savaş'' değil. Savaş; iki legal devletin birbiri ile giriştikleri askeri mücadeledir. Kelimelerimizi dikkatli seçmek zorundayız aksi takdirde bilmeden kara propagandaya alet olma olasılığımız yüksek. Türkiye bir savaşın içinde değil, kendi toprağına göz dikmiş bir ''terör örgütü'' ile ''iç güvenlik '' mücadelesi vermektedir. Bu tür saldırılara ''terörizm'' yerine ''savaş'' dersek kahpece ,mesnetsizce,şerefsizce üzerimize hiçbir tarihsel,sosyal,hukuki geçerli bir sebebe dayanmadan saldıran bu ve bunun gibi terör örgütlerini legalize etmiş oluruz.

''Umarım barış olur bu topraklarda ve ölümler son bulur'' cümlen dikkatimi çekti. Savaş yok ki barış olsun Olcay.Burada anayasası,kanunları olan bir devletin hassiyetsiz terör örgüt/örgütlerine karşı vermiş olduğu yasal,haklı bir beka mücadelesi var. Bu jargonu kullanma dostum.Kullanma diyorum çünkü bir dost olarak bu ailenin bir ferdi olduğun için kasıtlı,bilinçli kullanmadığını düşünerek naifçe söylüyorum..Bu jargonu çok iyi bilirim. Ömrümün üçte biri bu jargonu kullanan insanlarla mücadele etmekle geçti. Bu jargondan cümleler dizinlerin ağızlarında ''barış'' kelimesini geveleyip durmaları ellerine bulaşan masum kanını gizlemek içindir.
    acryvz (18.December.2016), Bahadır (19.December.2016), Bypale (18.December.2016), Can Akkuzuluoglu (18.December.2016), grolof (20.December.2016) Bunu beğendi.
    Konu centaur tarafından (18.December.2016 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.

olcay karabulut
    sağlık
     regal raptor dd 150e-2
     İstanbul-Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    12
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olcay bu bir ''savaş'' değil. Savaş; iki legal devletin birbiri ile giriştikleri askeri mücadeledir. Kelimelerimizi dikkatli seçmek zorundayız aksi takdirde bilmeden kara propagandaya alet olma olasılığımız yüksek. Türkiye bir savaşın içinde değil, kendi toprağına göz dikmiş bir ''terör örgütü'' ile ''iç güvenlik '' mücadelesi vermektedir. Bu tür saldırılara ''terörizm'' yerine ''savaş'' dersek kahpece ,mesnetsizce,şerefsizce üzerimize hiçbir tarihsel,sosyal,hukuki geçerli bir sebebe dayanmadan saldıran bu ve bunun gibi terör örgütlerini legalize etmiş oluruz.

''Umarım barış olur bu topraklarda ve ölümler son bulur'' cümlen dikkatimi çekti. Savaş yok ki barış olsun Olcay.Burada anayasası,kanunları olan bir devletin hassiyetsiz terör örgüt/örgütlerine karşı vermiş olduğu yasal,haklı bir beka mücadelesi var. Bu jargonu kullanma dostum.Kullanma diyorum çünkü bir dost olarak bu ailenin bir ferdi olduğun için kasıtlı,bilinçli kullanmadığını düşünerek naifçe söylüyorum..Bu jargonu çok iyi bilirim. Ömrümün üçte biri bu jargonu kullanan insanlarla mücadele etmekle geçti. Bu jargondan cümleler dizinlerin ağızlarında ''barış'' kelimesini geveleyip durmaları ellerine bulaşan masum kanını gizlemek içindir.
    İlker kullandığım hiç bir kelime bilmeden edilmiş değil. her kelimemin neyi ifade ettiğini biliyorum. Fakat unuttuğum bir şey varsa o da bu topraklarda birşey söylerken ne olmadığınıda açıklamak zorunda olduğun. Mesela başörtüsüne özgürlük dediğinde şeriatçı olmadığını söylemek zorundasın yoksa şeriatçı olursun. yada kürt sorunu dediğinde pkklı olmadığını söylemek zorundasın yoksa pkklı olursun. bu örnekler çoğaltılabilir. askerliğimi diyarbakırda yaptım ve bayrağa sarılı tabutları sadece televizyondan görmedim arkadaşım. ve emin ol o tabutların hiç biri bende toplu bir adet olarak kalmadı. hepsi birer birer birinin oğlu, eşi, kardeşi ve hepsininde hayalleri vardı yaşama dair. bu jargonu bildiğine göre benim çok uzatmama gerek yok ve sanırım burada bu tip konulara pek girilmiyor o yüzden de uzatmayalım istersen. mücadele etmek değilde eğer dinlemek istersen yada bu savaşın terörün yada ismi her ne ise, son bulmasına dair bana katabileceğin birşeyler varsa dinlemek isterim. istersen istanbula geldiğinde mutlaka çay, kahve yada yemek ikram etmek isterim

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    RaptorRiders Motosiklet Grubu Olarak
    Terörü Lanetliyoruz 2.jpg
    acryvz (19.December.2016), aycanblmts (19.December.2016), centaur (19.December.2016) Bunu beğendi.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    RaptorRiders Motosiklet Grubu Olarak
    acryvz (19.December.2016), Bypale (19.December.2016), CELİL (19.December.2016), centaur (19.December.2016) Bunu beğendi.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Göreceğim kötü haberlerden şehit yada yaralı sayılarından dolayı haberleri açamaz, gazeteleri okuyamaz oldum. Allah sonumuzu hayır eylesin
    centaur (20.December.2016) Bunu beğendi.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)