| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)No medicine like the ride.
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)Abı helal olsun ;) boyle bir ayrıntıyı farkedip bızımle paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler![]()
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Göksel abimin de dediği gibi olayın baş rolü rotschild ailesi. Bu adamlar Avrupa da yayıldığı günden beri dünyayı yöneten aile. Sadece TCMB değil amerikan doları bile bu adamlar tarafından basılıyor sanırsam. Biraz araştırın Osmanlı'ya bile destekleri vae
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu aie hakkında okumadım izlemedim vs ama bugüne kadar haklarında o kadar çok şey duydum ki adamlar gerçekten çok güçlü ve ınanilmaz bir aile kurmuşlar demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Ülkelerin her yerine nüfuz etmiş böylesi bir aile organizasyonunun elbette büyük yönlendirmeleri olacak . Zamanında bunlarla anlasmalara girenler yüzünden belki de artık bu ülke artık cemberden çıkamıyor ya da zaten çıkmak istemiyor da kendini ağırdan satıyor da olabilir zira bazı tekliflerle geliyorlardır ve teklifler bir şekilde birileri tarafından kabul ediliyordur. Yani hiç bir şey kendi kendine olmuyor. Geleceği göremeyen omurgasızlar yüzünden bu hadeyiz. Belki de bu ailenin adını ortamlara yayıp yayıp alttan başka kurumlarla başka ailelerle şeyhlere kimbilir ne anlaşmalar yapılıyor. Zira biz zararı Amerika da ve yahudierde ararken çok büyük söz sahibi olan Arap sermayesine krallar a devletin içinde yer etmiş İran lobisine kimse bakmıyor. Bence bu aileyle uyutuluyoruz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz (12.December.2016), aycanblmts (12.December.2016), Bahadır (12.December.2016), gabriel cash (12.December.2016) Bunu beğendi.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Dünyayı , siyasetçiler değil , para lobileri yönetir , Üniversitede öğrenmiştim , şöyle söyliyeyim her iktisat üniversite mezunu ekonomiyi düzeltebilecek bilgiye sahiptir , ama uygulanamaz , yaptırmazlar , aynı terörü , bombaları durdurmanın yolunun uzmanlarca bilindiği halde uygulanamaması gibi ,
Çözüm ekonomik olarak güçlü olmak ....
Saygılar
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Başta da yazdığım gibi bir "i" ekinden yola çıkarak enteresan bilgilere ulaştım. Bu konuda kaynaklar var. Tarihe baktığımızda daha vahim sonuçlara ulaşıyoruz.
1923-1970 yılları arasında 47 yıl boyunca devletin hissesi sadece %15 idi. Ülke ekonomisine yön veren TCMB'de devlet söz sahibi değildi.
1970 yılında devletin hissesi %51 e çıkartıldı. 2002 de AK parti bu oranı %55 yaptı. Kalan hisselerin bir kısmı yabancıların muhtemelen de bu ailenin elinde.
Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde TCMB'ye diğer hissedarları sorduğunuzda isimler açıklanmıyor.
Şimdi mesele şu; ülke ekonomimize yön veren TCMB'de ipler kimin elinde. Ekonomimizi gerçekte kim yönetiyor? Altın ve döviz rezervleri ne kadar güvende.?
Dünyadaki örneklere baktığımda şunu öğrendim. Örneğin; Fransa Afrika'daki 16 ülkeden kazanç vergisi alıyor ve bu ülkelerin para değerlerini belirliyormuş. Global ekonomide öyle bir sistem kurmuşlar ki kimin eli kimin cebinde belli değil.
Sonuçta TCMB ticari bir şirket. Kar elde ediyor. 2013 yılı karı 5 milyar TL civarındaymış. Ballı börek. Herkes ısırmak ister.
No medicine like the ride.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bize de böyle bir adam lazım
https://onedio.com/haber/venezuela-p...edium=facebook
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Ömer Abi böyle şeylerin kaynağı olmaz abiBırak Merkez Bankanı , mit in temelleri atılırken milli amele hizmetlerinin başında Fuat DOĞU cia yı yurduma çağırdı ve 11 yıl boyunca istihbaratçılarımız cia dan hem eğitim hem bordrolu maaş aldı. Özel harp dairesi Ankara cia istasyon şefliğiyle aynı binada kuruldu ve o dönem adı seferberlik tetkik kurulu idi. Keza 10 küsür sene yine bordrolu maaş aldılar. Düşün ki en özel iki teşkilatını kimler yapılandırmış
Nato yu sadece bir savunma paktı zannedenler yanılırlar. Bize ''Derinliğine Savunma'' konseptini dayatırken aslında ekonomiyi de buna göre şekillendirdiler. Rahmetli Aytunç ALTINDAL (Aslında Aytun idi adı) pek çok kitabında ve söyleşisinde bahsetmiştir, ''finansal terörizm'' diye.. Mit'ten bağımsız bir ''Siber Savunma'' ve ''Finansal Terörizm ile Mücadele '' teşkilatlarımız olmadığı sürede daha çok izleriz kısa metrajlı lakin bol götürülü bu filmleri..
aycanblmts (12.December.2016), Bahadır (12.December.2016), CELİL (12.December.2016), gabriel cash (13.December.2016) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)