benbenimkini hazır garajda sökükken altın elbiselinin yaptığı wunderwaffe gibi boyamaya başladım aklımdaki birkaç aksesuar ve bobber kitinide sipariş verip monte ettimmi akıllara ziyan birşey olucak diye düşünüyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd250e-9(2006)
istanbul- beşiktaş
A Rh (+)benbenimkini hazır garajda sökükken altın elbiselinin yaptığı wunderwaffe gibi boyamaya başladım aklımdaki birkaç aksesuar ve bobber kitinide sipariş verip monte ettimmi akıllara ziyan birşey olucak diye düşünüyorum
istanbul- beşiktaş
A Rh (+)yha aslında bunun için ayrı bi konu açıcaktım ama olsun :D mart ta benim tamirciyle ortak atolye kiralayıp yarısını biz kullanıcaz sadece chopper üzerine bi youtube kanalı açıcaz şimdiden benim motorda dahil custom yapılıcak 2 chopper 2 cafe racer var. bunların hepsi için farklı boya tarzları belirledik ve farklı tema belirledik. Ve hepsininin yapılışını youtube da adım adım paylaşmayı düşünüyoruz.güzel küçük 5 kişilik bir ekibiz şuan için *-* hepimiz gönüllüyüz. motorsiklet ustamda dahil :D
Bahadır (14.December.2016), CELİL (13.December.2016), Kerem Düzgün (13.December.2016), nickziki (14.December.2016) Bunu beğendi.
I love motorcycle because;
Motorcycle is free and danger. Motorcycle move to soul.
istanbul- beşiktaş
A Rh (+)detaylarını yine önümüzdeki haftalarda açtığım bi postta yazıcam burda alakasız kaçıyor :D
I love motorcycle because;
Motorcycle is free and danger. Motorcycle move to soul.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)