Aslan parcasi 350dd sahibi oldum daha yeni.ehliyet alamadim ama daha o yuzden istanbul semalarinda turlama ve gezilerde vs araniza katilma sansim olmadi .. En kisa süre içinde ehliyetimi temin edip cismen de araniza katilmak için sabirsizlaniyorum![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350 E-6
İSTANBUL/Başakşehir (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Aslan parcasi 350dd sahibi oldum daha yeni.ehliyet alamadim ama daha o yuzden istanbul semalarinda turlama ve gezilerde vs araniza katilma sansim olmadi .. En kisa süre içinde ehliyetimi temin edip cismen de araniza katilmak için sabirsizlaniyorum![]()
Aybars (15.December.2016), burock (15.December.2016), Bypale (15.December.2016), centaur (15.December.2016), Eray Gürman (16.December.2016), Punisher45 (15.December.2016) Bunu beğendi.
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın.
No medicine like the ride.
Regal Raptor DD250 E-9 Klasik
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hayırlı olsun![]()
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun.
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)hoş geldin, ehliyetini tez zamanda alıp yollarda yanımızda olman dileğiyle. Tekerin hep düz bassın
ps: ekipmanları da unutmamak lazım![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Volkan aramıza hoşgeldin. Makinan hayırlı olsun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Volkan aramıza hoş geldin yeni makinan hayırlı olsun (ehliyetini aldıktan sonra) kazasız belasız keyfle kullan![]()
Toplantılarımıza gelerek sıcak Aile ortamımıza sende katılabilirsin motorla gelmen şart değil havalardan dolayı bizde motorsuz geliyoruz![]()
![]()
acryvz (15.December.2016), Eray Gürman (16.December.2016), Kerem Düzgün (16.December.2016), raptor350 (19.December.2016) Bunu beğendi.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)hoşgeldin Volkan ... ....350dd iyi makine hayırlı olsun
Konu acryvz tarafından (15.December.2016 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)
acryvz (15.December.2016), Bypale (15.December.2016), Kerem Düzgün (16.December.2016), raptor350 (19.December.2016) Bunu beğendi.
Regal Raptor 250 Daytona
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aramıza hoş geldin. Makinan hayırlı olsun. ehliyetini almadan buluşmalara aldıktan sonrada sürüşlere katılman dileğiyle
Uçtum! Şahitlerim var
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)