Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhabalar

Hybrid View

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Aydın Merhaba. Hayalini gerçeğe dönüştürmenin resmi adımını atmışsın. İstanbul'da bulunduğun süre boyunca buuşmalara muhakkak katıl. Almak istediğin marka hakkında bolca bilgi ve tecrübe edinme şansın var. RR Ailesinin samimi ve sıcak ortamına adım atarak bu aileden bir birey olmanın hazzını yaşamakta cabası Forum bizim mutfağımız,besin kaynağımız.. Burada aktif olmak hem teorik & teknik bilgi sahibi olmaya hem de güzel dostluklara zemin hazırlıyor. Ehliyetini alarak en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun inşallah.. Forumda ve ilerleyen zamanda yollarda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
    Aydın A. (17.December.2016) Bunu beğendi.

Aydın A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aydın ARSLAN
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul-halkalı
    Beğenmiş
    51
    Beğenilmiş
    10
    Hoşbuldum iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aydın Merhaba. Hayalini gerçeğe dönüştürmenin resmi adımını atmışsın. İstanbul'da bulunduğun süre boyunca buuşmalara muhakkak katıl. Almak istediğin marka hakkında bolca bilgi ve tecrübe edinme şansın var. RR Ailesinin samimi ve sıcak ortamına adım atarak bu aileden bir birey olmanın hazzını yaşamakta cabası Forum bizim mutfağımız,besin kaynağımız.. Burada aktif olmak hem teorik & teknik bilgi sahibi olmaya hem de güzel dostluklara zemin hazırlıyor. Ehliyetini alarak en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun inşallah.. Forumda ve ilerleyen zamanda yollarda aktif olman dileğiyle; hoşgeldin..
    centaur (17.December.2016) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)