Merhaba arkadaşlar, honda güvenli sürüş eğitimine girdikten sonra motor kullanabileceğime kanaat getirdim ve ilk motorum olarak regal raptor dd 150e-2 yi tercih ettim. Şehir içi ulaşımda kullanıcam. Pazartesi sigorta işini halledicem. sigorta için 915 tl ye anlaşma sağladım. Ondan sonra ruhsat ve plaka ve sanırım 24 veya 25 aralıkta ehliyet sınavım olacak. Daha sonrasında yavaş yavaş yollarda olucamBir kaç konuda fikir ve önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle motorum aldığım yerde duruyor. bir gün önceden haber vericem ve servis gelip gerekli ayarları yapacak. burada dikkat etmem gereken neler var ? motora hemen çanta taktırmak istiyorum ve sanırım servis geldiğinde belirtirsem çanta için demir olayınıda halledecekmiş. çanta olarak iki yan birde ön tarafa çanta istiyorum. arka çanta konusunda kararsızım. çanta olarak ne alacağımıda bilmiyorum ?
kapalı garajım olmadığından dolayı motorun güvenliği için şu iki ürünü alıyorum
abus motorsiklet kilidi-granit extreme plus 59 zincir 170 cm fiyatı 1157 tl
abus motorsiklet alarmlı disk kilidi 700 rs1 detecto fiyatı 530 tl
motorsikleti koyacağım yerde kamera olduğu için bunlar yeterli diye düşünüyorum ?
kendi güvenliğim içinde richa boomerang mont 600 tl
caberg duke hi-viz sırf sarı yada siyah üzeri sarı şeritli çenesi açılır 815 tl
revit summit eldiven 463 tl
prohel dizlik 60 tl (bundan çok emin edğilim )
richa balaklava 105 tl
bu ürünleri ayırttım pazar günü alıcam büyük ihtimalle. fiyatları bilgi olsun diye belirttim. durum budur. bu konularda fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler![]()

regal raptor dd 150e-2
İstanbul-Ataşehir (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
Bir kaç konuda fikir ve önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim