Merhaba arkadaþlar, honda güvenli sürüþ eðitimine girdikten sonra motor kullanabileceðime kanaat getirdim ve ilk motorum olarak regal raptor dd 150e-2 yi tercih ettim. Þehir içi ulaþýmda kullanýcam. Pazartesi sigorta iþini halledicem. sigorta için 915 tl ye anlaþma saðladým. Ondan sonra ruhsat ve plaka ve sanýrým 24 veya 25 aralýkta ehliyet sýnavým olacak. Daha sonrasýnda yavaþ yavaþ yollarda olucam Bir kaç konuda fikir ve önerilerinizle yardýmcý olursanýz sevinirim

Öncelikle motorum aldýðým yerde duruyor. bir gün önceden haber vericem ve servis gelip gerekli ayarlarý yapacak. burada dikkat etmem gereken neler var ? motora hemen çanta taktýrmak istiyorum ve sanýrým servis geldiðinde belirtirsem çanta için demir olayýnýda halledecekmiþ. çanta olarak iki yan birde ön tarafa çanta istiyorum. arka çanta konusunda kararsýzým. çanta olarak ne alacaðýmýda bilmiyorum ?

kapalý garajým olmadýðýndan dolayý motorun güvenliði için þu iki ürünü alýyorum
abus motorsiklet kilidi-granit extreme plus 59 zincir 170 cm fiyatý 1157 tl
abus motorsiklet alarmlý disk kilidi 700 rs1 detecto fiyatý 530 tl
motorsikleti koyacaðým yerde kamera olduðu için bunlar yeterli diye düþünüyorum ?

kendi güvenliðim içinde richa boomerang mont 600 tl
caberg duke hi-viz sýrf sarý yada siyah üzeri sarý þeritli çenesi açýlýr 815 tl
revit summit eldiven 463 tl
prohel dizlik 60 tl (bundan çok emin edðilim )
richa balaklava 105 tl

bu ürünleri ayýrttým pazar günü alýcam büyük ihtimalle. fiyatlarý bilgi olsun diye belirttim. durum budur. bu konularda fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teþekkürler