Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

olcay karabulut
    sağlık
     regal raptor dd 150e-2
     İstanbul-Ataşehir (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    12

ilk motor ve ilk ekipmanlar

Merhaba arkadaşlar, honda güvenli sürüş eğitimine girdikten sonra motor kullanabileceğime kanaat getirdim ve ilk motorum olarak regal raptor dd 150e-2 yi tercih ettim. Şehir içi ulaşımda kullanıcam. Pazartesi sigorta işini halledicem. sigorta için 915 tl ye anlaşma sağladım. Ondan sonra ruhsat ve plaka ve sanırım 24 veya 25 aralıkta ehliyet sınavım olacak. Daha sonrasında yavaş yavaş yollarda olucam Bir kaç konuda fikir ve önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle motorum aldığım yerde duruyor. bir gün önceden haber vericem ve servis gelip gerekli ayarları yapacak. burada dikkat etmem gereken neler var ? motora hemen çanta taktırmak istiyorum ve sanırım servis geldiğinde belirtirsem çanta için demir olayınıda halledecekmiş. çanta olarak iki yan birde ön tarafa çanta istiyorum. arka çanta konusunda kararsızım. çanta olarak ne alacağımıda bilmiyorum ?

kapalı garajım olmadığından dolayı motorun güvenliği için şu iki ürünü alıyorum
    abus motorsiklet kilidi-granit extreme plus 59 zincir 170 cm fiyatı 1157 tl
    abus motorsiklet alarmlı disk kilidi 700 rs1 detecto fiyatı 530 tl
    motorsikleti koyacağım yerde kamera olduğu için bunlar yeterli diye düşünüyorum ?

kendi güvenliğim içinde richa boomerang mont 600 tl
    caberg duke hi-viz sırf sarı yada siyah üzeri sarı şeritli çenesi açılır 815 tl
    revit summit eldiven 463 tl
    prohel dizlik 60 tl (bundan çok emin edğilim )
    richa balaklava 105 tl

bu ürünleri ayırttım pazar günü alıcam büyük ihtimalle. fiyatları bilgi olsun diye belirttim. durum budur. bu konularda fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler
    acryvz (18.December.2016) Bunu beğendi.

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Olcay selam, ilk mesajın forumda tanışma başlığı altından açılması bir forum kuralıdır, bize kendini tanıtırsan öncelikli olarak seviniriz
    acryvz (18.December.2016), Ali ÜNVERDİ (17.December.2016), centaur (17.December.2016) Bunu beğendi.

anilsedali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    İletişim Uzmanı / Satış Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beğenmiş
    76
    Beğenilmiş
    68
    Olcay selam 900 lira sigorta için çok aynı modeli 330 A sompojapan sigortada yaptırdık.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

olcay karabulut
    sağlık
     regal raptor dd 150e-2
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    12
    Merhaba ibrahim, buna dair bir uyarı mesajı gelmiş bana fakat tıkla denilen yere tıkladığımda error veriyor sayfa. ve dediğiniz yeri bulamadım. uzantıyı gönderebilirsen sevinirim

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Olcay Merhaba. ''Tanışma'' başlığı altında kendini detaylı bir şekilde tanıtmak bu forumun geleneğidir ve aynı zamanda karşımızdaki yeni arkadaşımızı tanıyarak ona daha iyi yardımcı olmamızı sağlar.

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Alıntı bulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ibrahim, buna dair bir uyarı mesajı gelmiş bana fakat tıkla denilen yere tıkladığımda error veriyor sayfa. ve dediğiniz yeri bulamadım. uzantıyı gönderebilirsen sevinirim
    http://www.raptorriders.com.tr/forum...27-Tan%FD%FEma
    ilgili alana buradan ulaşabilirsin

olcay karabulut
    sağlık
     regal raptor dd 150e-2
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    12
    Site ilk etapda çok karışık geldi ama sanırım çözmeye başladım

Furkan Canbolat
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona
     İzmir
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    38
    Öncelikle hoşgeldiniz. Başlangıç motoru için güzel bir seçim olmuş şehir içinde tatmin edici bir makina 150. Sigorta için çıkan fiyat bir hayli fazla bence yaşınıza göre plakayı farklı bir şehirden çıkartabiliyorsanız deneyin veya sigorta için fiyat alırkende birkaç yerden fiyat alın yararınıza olur ayrıca 915 tl den nasıl anlaşıyorlar sizinle alamadım yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar ama sigortaların yaptığı fiyat tekliflerinin anlık olduğunu biliyordum ben yani bugün aldığınız bir fiyat yarın değişebilir o yüzden onu iyice bir araştırın derim. Onun dışında bahsettiğiniz kilitler ciddi sağlam kilitler ancak ikisi yaklaşık 1700tl civarı bunun yerine daha düşük fiyatları kilitleri tercih edip ordan artıcak para ile daha güzel bir kask çenesi açılır olmayan mesela agv k-5 onun dışında dizlik yerinede korumalı pantolon tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. ayrıca baktığınız eldivende 4 mevsim demişte hani nasıl diyim her mevsimin ürünü ayrı bence 4 mevsim her mevsime uygun tam performans alabileceğinizi düşünmüyorum tek üründen
    burock (17.December.2016) Bunu beğendi.

olcay karabulut
    sağlık
     regal raptor dd 150e-2
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    12
    Sigorta ile görüştüm. bu fiyatı verdi. hesap kesim tarihim bugün olduğu için işlemi pazartesi gününe bıraktım ve o gün ne ile karşılaşırım bilmiyorum bahsettiğim malzemeleride bu yüzden yarın alıcam. kask konusunda bende çenesi açılır almayı düşünmüyordum fakat oraya gelen sohbet ettiğim kişilerin hepsi çenesi açılır kask kullanıyordu. çenesi en sağlam kapananda buydu. bir anda buna karar verdim. bugün tekrar uğrayıp denemeler yapıcam. kilitlerden pek feragat etmek istemiyorum. eldivenide kışlık diye biliyorum ama bugün tekrar kontrol ederim. sadece mont 4 mevlik. şuan kışlık kısmı iyiydi. yazın yazlık kısmı güzel gelmezse ona göre birşey alırım diye düşünüyorum. pantolon olayınıda bot almazsam alabilirim fakat bot almam gerekiyor sanırım.

Ali Alp
    özel güvenlik
     Hyosung GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    4,161
    Beğenilmiş
    1,148
    şimdiden hayırlı olsun. o kilitler piyasada bulunan en iyilerden. kasıt olmadıktan sonra hiçbir hırsız o kilitleri kesmek için uğraşmaz cünkü spiralle kesmek gerekiyor. Ancak abus granit zincir kilit çok ağır yanında taşıman zor ama disk kilit gayet kaliteli, motorun diskine uyup uymadığını test et almadan önce.
    Ahmetdfiliz (20.December.2016) Bunu beğendi.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)