Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Cem
    öğrenci
     Regap Raptor Spydr 350
     adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motoru Yan Yatırdım Yağ aktı.

Merhabalar arkadaşlar , bügün ani bir fren yapmak zorunda kaldım acemiliğim dolayısıyla karşıdan gelen hatalı arabaya vurmadım ama aniden durmamla ayagımı yere koyarken burkuldu ve motoru düşürdüm motor sola doğru düştü ( vites'in oldugu kısma doğru ) motor düştükten sonra kartel tarafında birden yağ boşaldı eve gidince motorun kalterin önündeki plastigi söktük ama temizdi moturun yağına baktıgımızda biraz eksikti tamamladık yarım litre kadar aldı ama yağın nerden geldiğini bir türlü anlayamadık motor tamamen vidalarını taktık suan 1 saattir duruyor ama yağ damlatmıyor ama yağın nerden geldiğini bir türlü anlayamadık sebebi nedir sizce ? motorsikletim regap raptor spyder 350 lik.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Merhaba Cem aramıza hoş geldin forum kuralımız gereği önce kendini alttaki linkteki Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
    http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27

Sorununa gelince motor yan yattığında yağ gelmemesi lazım ama makina depo tahliyeden benzin akıtır acaba akan sıvı benzin olabilirmi

onun dışında yağını tamamlamışsın motoru olduğu yerde çalıştırıp biraz gaz ver kaçak yapmıyorsa sorun yok ama yola çıkınca bir süre arada kontol et
    aycanblmts (20.December.2016), centaur (20.December.2016) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)