Alıntı Easx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ticari amaç için kullanma gibi bir amacım yok öncelikle bunu belirteyim aradığım araç regal raptor bir cruiser. Sizde bunun en büyük forumusunuz aracın şu anda sahibinden ilanı dahi yok. Eğer araç almak için motorunu satmak isteyen biri olursa diye buraya bir yazayım dedim ancak kurallara aykırıysa konuyu kitlemek elbette hakkınız Direk araç satış ilanı açmayacağımdan (yerinin bu forum olmadığını düşündüğümden) öncelikli olarak motor aradığımdan da buraya açmak daha mantıklı geldi.

Fiyat olarak regallerin fiyatlarının 6.000 - 10.000, Aracın fiyatının 17.000 - 25.000 arasında gidip geldiğini düşünürsek aradaki farkı teklif edilecek motora göre belirlemeyi düşünüyorum.

Tekrar eklemek isterim . Eğer herhangi bir forum konusuna aykırı oluyorsa bu durum konu kilitlenebilir. Ama aracımın ne daha sahibinden ilanı açıldı nede başka bir honda, yahut araç forumunda konusu . İlk olarak buraya ve sizin facebook sayfanıza yazdım
Sıkıntı yok kardeşim. Bizim görevimiz yeni gelenleri azarlamak değil, forumun ve ailemizin içindeki kuralların işleyişini göstermek. Sen de bu vesileyle tanışma başlığını açarak ailemize ilk adımını atmış oldun. Belli başlı kuralları da tanıdığına göre bundan sonra sana iyi forumlar diliyorum. Görüşmek üzere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi