Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Kardeşim hemen Ali ustayı aradım bu olayı ondan da dinledim, olay senin anlattığın gibi olmamış, o yüzden motorun garanti kapsamı dışına alınmış.

Bu hataları yapmıyacaksınız geçenlerde Mersinde de bir arkadaş yetkili servisi beğenmeyip başka bir yerde motorunu söktürdü arıza büyük çıkınca oda feryat etti ama yapılacak bir şey yoktu, ben parçalarını buradan Emre Ltd den temin ettirdim.

Sen kusura bakma ama biraz uyanık davranmışsın ama olmamış,çok üzülme bu parça eğer blokta herhangi bir hasar yoksa 10-15 ytl önemli değil sadece işcilik parası çok tutar onada 100 YTL den fazla para verme işin hallolsun, bu arada da sitede aktif ol ki herkes seni tanısın bu tür problemlerini halledelim şimdi biz sarıkayaları arayıp ne diyebiliriz seni tanımıyoruz ki.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

vgsdfgd fgdfgf
    Öğrenci
     fdgdfg dsfgdfg
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet mehmet abi haklı 225 ytl işçilik parası biraz tuzlu kaçmış sen daha fazla zarara girmeden dediklerimi yap bilyaların hepsini değiştir skf markayla motoru indirmişken hazır. güzel havalarda motoru yatırma boş yere.

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tc serkan dostum sen hariç herkes haklı gibi gözüküyor.

senin haksız olduğun konuda bu siteye üzücü haberlerinle katılmış olman .

aslında daha aktif olsaydın 23/8 de olan bu olayı 29/8 yani 5-6 gün sonra değilde hemen ertesi gün buraya yazsaydın belki motorun sökmeden önce bir takım bilgiler alabilirdin ve olay bu aşamaya da gelmezdi

dedikleri ve dediğin gibi sağlık olsun, sonuçta senin aktif olmaman sonucunda maddi yönden sen zararlı çıkmışsın gördüğüm kadarı

ha bu arada bizim bu regal raptorların modeli ALBİNAT tır nede olsa orjinal ÇİN malı

geçmiş olsun

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Kardeşim hemen Ali ustayı aradım bu olayı ondan da dinledim, olay senin anlattığın gibi olmamış, o yüzden motorun garanti kapsamı dışına alınmış.
    Müslüm Baba, Ali Usta ne diyor? Nasıl olmuş olay. Gerçekten onay vermemiş mi motorun sökülmesine? Ya da başka bir şeyler de mi olmuş?
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

Hakikaten olay nasıl olmuş Müslüm baba ???

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar bir saattir bu olayı çözmeye çalışıyorum, kardeşimizle msn den görüştüm olayın ısrarla kendi söylediği gibi olduğunu anlattı bende Sancar motordan Hüsamettin beyle konuştum teyit almak için oda bana ,motor bize yağ kaçırarak geldi yan kapağı söküp baktığımızda keçenin patladığını arızanın büyük olabileceğini o yüzden yetkili yerde yapılması gerektiğini söyledik, bunun üzerine Ali ustayla görüştük Ali usta bize siz sökün parçaları getirin ben garantiden hallederim demiş, motor söküldükten sonra Ali usta onlara buraya getirmeniz gerekirdi motor garanti dışı kaldı demiş, şimdi kim doğru söylüyor kim yanlış söylüyor anlamadım herkes yetişkin koca koca adamlar neden yalan söyleniyor aklım almadı, şimdi ben motorun bozuk parçalarını temin etmeye çalışacağım Sancar motor da 100 Ytl işçilik alacak ve motor yürür hale gelecek.

Aklınızda olsun bozuk olan masura bilyanın Türkiyede hiçbir muadili yok kesinlikle Çinden gelmesi gerekiyor, ve bu bilye bozulduğunda haber veriyor anlamazsanız dişlileride bozuyor, kardeşimizin 4 adette dişlisi bozuk.

Kim ne derse desin kesinlikle motorlarınızı yetkili yerlerde söktürün.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Yine zincir fazla gerdirme ve sonrasında da fazla yağ ekleme olayı mı olmuş. Keçeyi neden patlatsın.

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    mehmet abi 4. viteste 135kmden olmuştur o.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

evet jashuaa kardeş , haklısın senin dediğin gibi oldu. ben hiç motor kullanmıyorum hiçbirşey bilmiyorum. sen haklısın. herşeyi ben uydurdum. hep yalan söyledim. hala da yalan söylüyorum. boş vaktim çok olduğu için de böyle şeylerle uğraşıyorum. ok mi jashuaa kardeş

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Aklınızda olsun bozuk olan masura bilyanın Türkiyede hiçbir muadili yok kesinlikle Çinden gelmesi gerekiyor
    Peki yarın bir gün Sarıkayalar kepenkleri indirip giderse -ki biz varlığını tartışıyoruz- ne yapacağız? Çin'e giden ahbap mı arayacağız?

Bildiğin (önerdiğin olmasa da olur) farklı bir çözümü var mı bu işin? Çöpe atılmaz herhalde ama... bilmem ki.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)