Sevgili Barışmert herkezin farklı bir nedeni var.

Benim nedenim şu: sıkıntılı bir mesleğim var. hayatımda yeni bir şey kalmadı. bugün dünün ,dün de bir önceki günün aynısı. hiç bir değişiklik yok. ev otel gibi git yemek ye uyu işe git. eskiden müzik ile uğraşırdım sıkıldım bıraktım.bir yere gitmek istiyorum ama yol ve park gözümde büyüdüğü için vazgeçiyorum.açıkcası Asosyal bir adam oldum çıktım. yeni aktivitelere ihtiyacım var.motorsiklet fikri nicedir var. ancak bu sene çok fena depreşti .ve almak kaçınılmaz oldu.

neden regal derseniz. bana göre regal bir montajlanmış bir KİT , yani temel bileşenlerden başka bir fazlası yok. siz kullanımınıza göre ihtiyaçlarınızı beliirliyor ve motorunuzu bu yönde geliştiryorsunuz. ön cam kullanma ihtiyacınız varsa cam sissy bar tatmin etmiyorsa daha gelişmiş bir sissy bar takviyesiyle , sis farları ile kombinasyonlar yaparak, kimseye bağımlı olmadan kendi zevkinize göre bu motoru şekillendirip istediğiniz modeli kendiniz yapabiliyorsunuz. dolayısıyla hiç bir motor basma kalıp birbirinin aynı olmuyor.

Diğer bir güzel özelliği ekonomik ve yapı olarak sağlam olması. motor saşe ile güven duygusu veriyor. gazı açtığınız anda çıkan egzozst sesi hem çok hoş ,hemde sizi görmeyen araç sürücülerine sizin orada olduğunuzu anlamasını sağlıyor.tam ağır abi motoru yeterince hızlı , yeterince oturaklı yeterince gösterişli.istediğiniz her yere götürebiliecek bir motor.bundan dolayıdır ki bunu alınca yaz kış demeden alıp başımı dağlara taşlara, börtüye böcüğe vurmak istiyorum ancak bunun yanı sıra grup gezilerine ve yeni dostlar edinmeyide istiyorum. regal grubu internete görebildiğim sırf motorsiklet grubu değil her anlamda en aklı başında grup. bu gruba dahil olmak hakikaten bir şans büyüğüyle küçüğüyle her telden insanlar mevcut.

Bu yüzden yegane tercihim Regal Raptor.