Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    GorkemSen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem Sen
    Öğrenci
     Regal Raptor DD100E
     Konya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    21

Cruiser Tarzı Motor (Önerirseniz Sevinirim)

Herkese merhaba Öncelikle bu konuyu biraz Cekınerek acmak zorunda kaldım Cunku Suan Yeni bir motora (En azından 250 lik çift silindir) ihtiyacım var Suan RR DD100E kullanıyorum aslında Regal raptordan önceki Motorlarım Hep bana Sıkıntı yasatmıstı Bu modelde dusuk bır cc olmasına ragmen hiçbir sıkıntı yasamadım Gel görki Düzenli bir artcım olana kadar benı idare eden bir motordu.Sonra bütçeme Göre arastırma yaptım Benım sızden birkaç istegim olucak Eger bilen varsa ve baska marka sormam kurallara Aykırı degılse sevınırım aklımdaki birkaç model var Eger bunlar hakkında Bilgisi Olan önceden kullanmıs Kişiler varsa cevaplayabilirlerse cok sevinirim
    1)Keeway supershadow 250
    2)Bisan Lifan 250
    3)Borelli Ledow 250
    Motorlar hakkında Fazla Bir bilgim yok DD250e9 Düşündüm ama temizini ucuza bulamadıgımdan Dolayı aklımdan Cıkartmak zorunda Kaldım Herturlu Motosiklet önerinize Acıgım şimiden degerlı yorumlarınız için tesekkur ederim Herkese İyi aksamlar
    Konu GorkemSen tarafından (18.January.2017 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.

TOLGA YALIM
    İŞSİZ
     HYOSUNG GV 250
     İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    2,205
    Beğenilmiş
    973
    oncelıkle merhaba kardesım.Benim tavsıyem bu lıstede yazanlardan hıcbiri olacaktır.Ben bır hyosung gv 250 kullanıcısıyım yaslasık motoru alalı 2 sene omak uzere.2009 ve sonrası ıcın soyluyorum eger butcen yeter vede temız bır makıne bulabılırsen.Millete sorduklarında sana dıyeceklerı ıkı sey var parca yok bıde krank kırıyor emın ol bole bısıde yok.Bu zamana kadar bana sadece 1 kere sorun cıkardı oda benzın ponpası onuda o gun ıcınde buldum ve aldım.Degıstırdım su anda hıcbır problemı yok.Ama makınenın bakımlarını duzensız yapar sallarsan ıste o zaman en kral japon motosıklet senı yolun kenarına atar yolda kalır sen onu tasırsın.Umarım bırazda olsa bılgılendırme saglamısımdır.Saygılar kardesım
    acryvz (19.January.2017), aycanblmts (19.January.2017), Aydın A. (20.January.2017), Bypale (19.January.2017), FouL (19.January.2017), umut. (19.January.2017), WOLF (20.January.2017) Bunu beğendi.

Oğuzhan Ocak
    Öğrenci
     YAMAHA XVS 950A
     Bursa
    Beğenmiş
    2,351
    Beğenilmiş
    1,808
    Bence de yukarıdakilerden hiçbiri ve motoruna bakarsan o da sana bakar sorun çıkarmaz kolay kolay bende bundan önce mondial vardı aman çin malı falan dediler ama almıştım ki hiç bir sıkıntı çıkarmadı.Bu konu biraz senle alakalı yani ben de Tolga abiye katılıyorum.Daha çok bilgisi olanlar bilgide yardımcı olacaklardır hayırlısı olsun şimdiden...
    No fear! No rules! No limit! 8)

AnadoluKartalı41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel Şahin
    Öğrenci
     Lifan LF250-B
     Kocaeli
    Beğenmiş
    42
    Beğenilmiş
    19
    Ben Lifan LF250-B kullanıcısıyım, alalı bir ayı geçti. V motor karbüratörlü hava soğutmalı bir motor. Ben motoru fazlasıyla araştırarak aldım. Gayette memnunum. Birçok parçası dragstar 250, virago 250, bisan 250, keeway 250 vs ile aynıdır. Sitede Kadir abide var aynı motordan, 19 bin km tecrübesi var ve motordan gayet memnun.
    Genelde parçalarını bulmakta çok zorluk çekmezsin. Gidişi güzel bir makine, rahat rahat 100 km hız ile kullanabiliyorum. V sekmesinin sesi beni benden alıyor. 100 km de 4 lt benzin yaktı kış ayında şehir içinde. Merak ettiklerin olursa sorabilirsin.
    K.Erkut (19.January.2017) Bunu beğendi.
    İnandığım yolda bir uyur gezerin sakınmazlığı ve inadıyla yürürüm ben.

gorkemYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem Yılmaz
    Öğrenci
     Regal Raptor DD125-E
     Antalya
    Beğenmiş
    23
    Beğenilmiş
    411
    Alıntı HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle merhaba kardesım.Benim tavsıyem bu lıstede yazanlardan hıcbiri olacaktır.Ben bır hyosung gv 250 kullanıcısıyım yaslasık motoru alalı 2 sene omak uzere.2009 ve sonrası ıcın soyluyorum eger butcen yeter vede temız bır makıne bulabılırsen.Millete sorduklarında sana dıyeceklerı ıkı sey var parca yok bıde krank kırıyor emın ol bole bısıde yok.Bu zamana kadar bana sadece 1 kere sorun cıkardı oda benzın ponpası onuda o gun ıcınde buldum ve aldım.Degıstırdım su anda hıcbır problemı yok.Ama makınenın bakımlarını duzensız yapar sallarsan ıste o zaman en kral japon motosıklet senı yolun kenarına atar yolda kalır sen onu tasırsın.Umarım bırazda olsa bılgılendırme saglamısımdır.Saygılar kardesım
    Merhaba tolga abi bende suanda rrdd125 kullanıyorum gelecek kisa kadar bir gv 250 almak istiuorum fakat enjeksiyon lularin fiyati cok yuksek senin motorun karburatorlu mu ve eger oyleyse yakit performans acisindan nasil?
    Teşekkür ederim. ..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TOLGA YALIM
    İŞSİZ
     HYOSUNG GV 250
     İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    2,205
    Beğenilmiş
    973
    Alıntı gorkemYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba tolga abi bende suanda rrdd125 kullanıyorum gelecek kisa kadar bir gv 250 almak istiuorum fakat enjeksiyon lularin fiyati cok yuksek senin motorun karburatorlu mu ve eger oyleyse yakit performans acisindan nasil?
    Teşekkür ederim. ..

Kardesim benim ki 2009 model enjeksiyonlu model sana soyle soyliyim test ettim full depo sabit 100 km hiz yaklasik 450 yol yaptim.insallah istidedigin motora kavusursun kardesim 2.el piyasasi tam bir bulamac dikkatli olmak lazim kolay gelsin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aycanblmts (19.January.2017), Bypale (19.January.2017) Bunu beğendi.

aycanblmts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aycan Balımtaş
    Muhasebe+Sigorta
     Hyosung GV250
     İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    3,291
    Beğenilmiş
    1,012
    Bende de GV 250 var. Memnunum. Torku çok iyi. 140 gördüm Vibrasyon yok denecek kadar azdı. Şehir içi sık kullanıyorum. Tabii sezonda. Bir tek uzun yola çıkamadım yaw
    HelmettolgA (19.January.2017) Bunu beğendi.
    No medicine like the ride.

gorkemYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem Yılmaz
    Öğrenci
     Regal Raptor DD125-E
     Antalya
    Beğenmiş
    23
    Beğenilmiş
    411
    Alıntı HelmettolgA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim benim ki 2009 model enjeksiyonlu model sana soyle soyliyim test ettim full depo sabit 100 km hiz yaklasik 450 yol yaptim.insallah istidedigin motora kavusursun kardesim 2.el piyasasi tam bir bulamac dikkatli olmak lazim kolay gelsin

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkür ederim
    Alıntı aycanblmts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de GV 250 var. Memnunum. Torku çok iyi. 140 gördüm Vibrasyon yok denecek kadar azdı. Şehir içi sık kullanıyorum. Tabii sezonda. Bir tek uzun yola çıkamadım yaw
    Sendede enjeksiyonlu modeli mi var abi

Aycan Balımtaş
    Muhasebe+Sigorta
     Hyosung GV250
    Beğenmiş
    3,291
    Beğenilmiş
    1,012
    Evet enjeksiyonlu. 2009 model.

Aycan Balımtaş
    Muhasebe+Sigorta
     Hyosung GV250
    Beğenmiş
    3,291
    Beğenilmiş
    1,012
    Tolga kardeşimin dediği gibi 2 el piyasasında karşına ne çıkacağı belli değil umarım temiz ve gönlüne göre bir makina bulursun.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)