Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmýþ Görüntüleme

Tugay Can
    öðrenci
     150 d
     izmir
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    3

izmir - adana dan herkese selamlar

Merhabalar öncelikle uzun zamandýr chopper hayraný olan birisi olarak en sonunda bi chopperým ve regal raptor ailesinin içinde buldum kendimi. Her zaman motor katagorisi benim için chopperdan ibaret olmuþtur regal raptorda iþçiliðiyle zamanýnda beni inanýlmaz büyüledi fakat malesef bazý sorunlardan dolayý 2 aydýr ayrýyým motorumdan yapacak biþe yok sayenizde fikir alabiliyorum neyse biraz kendimi tanýtim

Boy 1.93 boydan dolayý regal raptor dendi bana ve zaten motoru yüz yüze görünce direk çarpýldým zaten

Üniversite öðrencisiyim endüstriyel tasarým memleketim adana ama izmirde yaþýyorum metal müzik hayraný birisiyim iþte

Herkese kazasýz belasýz en sevdiðiniz hava þartlarýnda yolculuklar dilerim elimde motorla foto yok o yüzden kendimi tanýtmak için bi tane fotomu koyuyorum (koyamadým kusura bakmayýn aradým bulamadým)
    acryvz (21.January.2017), Ahmet Ateþler (22.January.2017), Aybars (22.January.2017), centaur (21.January.2017), FouL (21.January.2017), Hiracan (27.January.2017), nedemek (25.January.2017), ob1kanobi (21.January.2017), Ömer (21.January.2017), umut. (24.January.2017), WOLF (21.January.2017) Bunu beðendi.
    Konu boydag tarafýndan (21.January.2017 Saat 13:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)