Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 32 arasi kadar sonuc gösteriliyor

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    moonum cocuğum, ay yüzlüm tostoparlağım... bu ne yaman bi soru... ne yaman bi çelişkidirrr.... hem motornan gaz kapatıcasss hemm bi yerlere gidicesss kaçmak bahanesiynen....

valla rock'n coke da çalıştığım zamanlarda kısa mesafe kaçışlarım için gölün ortasından geçen ağçlıklı bi yolum vardı oraya kaçardım - eskiden göl vardı, bu sene iice kurumuş-... zamanım varsa büyük çekmece sahile kaçardım; albatrosta denize nazır çay içerdim... istanbuldaysam yeşilköydür mekanım... asrın cafe... çimlerin üstünde oturur limonata eşliğinde dalarım düşüncelere... illa kapanacak bi gaz varsa yine büyükçekmece... olmadı basarım E-5en cengelköye... kalabalık ardımda otururum boğaza karşı.... illa deniz ama... illa insan olmalı... kafayı dağatmalı...
    SSUUUUuuu...!

Serbest Meslek
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Benim bu tip durumlarda gittiğim bir gizli bahçem var.. :D
    Ama bunun yerini sizinle paylaşamayacağım , çünkü o zaman gizliliği kalmaz.. :evil:
    Benim evim Kocamustafapaşa'da , bu gizli bahçem hem evime hemde sahile çok yakın..
    Genellikle kimsenin olmadığı bir yer ve sahil yolunu-denizi biraz yukarıdan izleyebildiğim bir yer...

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)