Baba pek güsel bi hikaye olmasada yazayım;
O sıralar ben calışıyorum kütahyada santiyedeyim izin falan hak getire ayda 4 gün anca oda sınav seminer falan yalan oluyo tabi bu arada bizimkileri ikna ettim ıspartadan raptoru alıp yollayacaklar neyse kargo kabul etmmiş kutuda olması lazımmış bizim baba ambarla anlaşmış getirecek (cok ta soyledim sıkı bagla strafor koy arasına diye) bir kamyona güzelce yerleştirmiş ama tam gelirken ambar baska araca aktarmış ama ne aktarma neyse ben kütahya merkezde indim bi baktım benim kuzu göz kırpıyoryanına gittim bi baktım deponun üzeri 0,5cm kadar çizilmiş neyse bir oturdum motora direksiyn hafif yamulmus
moral dipte
ama pedere caktırmıyorum ne oldu diye sordum meger camasır ipiyle baglamıs serefsizler motor düşmüş
lık dedm gectim.
bide kütahya dan dönüş olayı var ocak 16da daha fazla dayanamadım ve işten ayrıldım birkac gün arkadaslarla takıldım hava acsın yavas yavas gideyim diyordum ki ;ocagın 19uydu afyon yagmurlu gösteriyor gelemiyorum ambar kargo tren neyle getirecegimi düşünüyordum ki o gün benim en kötü günümdü tel geldi kocaelinde okuyan teyze kızının vefatıyla sarsıldım. 5 günlük tatil için gelirken otobüs kaza yapmış hemen gitmem gerekiyordu, ilk otobüse bilet aldım, otobüs firmasına motoruda götürebilirmiyiz diye sordum şöföre bağlı dedi neyse şöförü bulduk, şöför nazlı cıktı araba trevego adm yeni almışdüşünüp duruyor neyse bastırdık adamı razı ettik aynaları asagı cevirince silme sıgıyor tekerleri altta ki çıtalara bagladık sagından solundan bagladık bide 100 kağıt bayıldık (bunu fiyat hakkında bilginiz olsun diye yazdım 250km civarı).Anlayacağınız ben üstte o altta geldik ıspartaya
![]()
Bizim raptorlar öncam olmadan aynalarıda gvsetip asagı cevirerek trevegoya silme sığıyor bilginize vede bu ambarlarla motorunuzu taşımayın hiç ilgilenmiyorlar.

e9b
İstanbul
A Rh (+)
yanına gittim bi baktım deponun üzeri 0,5cm kadar çizilmiş neyse bir oturdum motora direksiyn hafif yamulmus
ama pedere caktırmıyorum ne oldu diye sordum meger camasır ipiyle baglamıs serefsizler motor düşmüş
lık dedm gectim.
düşünüp duruyor neyse bastırdık adamı razı ettik aynaları asagı cevirince silme sıgıyor tekerleri altta ki çıtalara bagladık sagından solundan bagladık bide 100 kağıt bayıldık (bunu fiyat hakkında bilginiz olsun diye yazdım 250km civarı).Anlayacağınız ben üstte o altta geldik ıspartaya
Bizim raptorlar öncam olmadan aynalarıda gvsetip asagı cevirerek trevegoya silme sığıyor bilginize vede bu ambarlarla motorunuzu taşımayın hiç ilgilenmiyorlar.