ben de bir anımı anlatayım. aslında ölümden nasıl döndüm onu anlatayım. üniversitedeyken patarada yazlıktaydık biz dede komşulardan ödünç aldığımız 2 tane motor vardı. birisi puch muydu neydi. öbürüde peugeout neyse bir gün birader atladı motora bir yere gidiyordu sonra bişi unuttğğunu fark ettik bende atladım arkaından yetişmeye çalışıyorrum. gittiğimiz yolda köy yolu toz toprak. ne kadar toz varsa gözüme doldu. neyse tam yetiştim derken bir baktım anayola gelmişim bu sferde frenlere asıldım durmadı tabbiki. ben tali yoldan ana yola direk fırladım. solumdan bir skoda kamyonet, sağımdan bir302 mersedes aralarından karşıya geçtim ama otobüsün sesi hala kulaklarımda çınlar yani. yolun öbür tarafı da kanal. ama içinde pek su kalmmamış sadcee dibinde simsiyah balçık gibi bir çamur var. ben içine motorla yuvarlandım. çanağı hafiften ezdik tabii. zar zor çamurun içinden bir çıktım ki berbat haldeyim. kafamı bir kaldırdım kanalın içinden en az 50 tane herif beni seyrediyor. ne bakıyorsunuz yardım etsenize diye bağırdım heriflere ama. çizgifilmlde gibiyim. yıkyorum yıkıyorum çamur bir türlü temizlenmiyor. en sonunda eve ulaştım. pederden bir sürü azar işitttik. tabii millet anlatmış oda korkmuş. bu arada ben üzerimdeki elbiselerimi atmak zorunda kaldım çünkü çamur çıkmadı. nasıl bir çamursa artık.
bir motor hikayem daha var ama bu deniz motoru.
ben orta okuldaydım biz arkadaşlarla denizin ortasında bir dayak yedik. tam seyirlik.
Fethiyede çadır kampında bir arkaaşım vardı ismi levent bunlarında 4 metrelik bir tekneleri vardı akşmları balığa giderdik onunla. bu salak dedidki "lan karşıdaki adada balıkçılar fıstık gibi oltaları brakıyorlar. hadi gidip alalım bir kaçtane." lan boşver falan dedik ama rahat dururmuyuz biz. kurt girmiş birkere. neyse 13-16 yaş arası 5 tane akıllı bindik tekneye doru adaya. yaklaştık oltaların yanına zar zor bir tanesini aldık ayrılıyoruz derken, balıkçı teknesi adanın öbür tarafından bir çıktı bizide gördü. eyvah naneyi yedik çabuk kaçalım dedik ama nerde bizim motor topu topu 3-5 beygir bişi herifler arkamızdan geliyorlar ve yetişecekler biz kaçıyoruz onlar kovalıyor. bu arada levent salağı lan küreklere asılın dedi. biz o sırada hem motor hem küreklerle kaçma hayali kurarken küreğin birinide denize düşürdük. adamlarda bize yetiştiler. genç bir çocuk atladı tekneye toplam 3 kişilerdi bir yaşlı 2 genç. neyse gen çocuk başladı bize tokat atmaya. bende abi bi dakika yanlış anladınız dedikçe herif sus lan eşşoğlusu deyip tokatı basıyordu. neyse bir kaç tokat yedik ondan sonra adamlar oltalarını alıp gittiler. sonra bir sessizlik oldu herkesin kafa yerde. sonra biribirimizin yüzüne bakıp kahkahayı bir bastık. bütün gece kampta , denizin ortasında nasılda dayak yedik ama diye millete anlattık durduk.

RR 250-9
Adana
0 Rh (+)