Filmlerdeki "kızı bırak, beni al" türü bir şey.
İkisinde de fedakarlık var.
İkisi de uydurma.
Hayatında bir kaç kez motor kullanmış hiç kimse bu hikayeyi yutmaz.
...ama pembe dizi kıvamında bir güzelliği var. Sevene iyidir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Filmlerdeki "kızı bırak, beni al" türü bir şey.
İkisinde de fedakarlık var.
İkisi de uydurma.
Hayatında bir kaç kez motor kullanmış hiç kimse bu hikayeyi yutmaz.
...ama pembe dizi kıvamında bir güzelliği var. Sevene iyidir.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
YOK
İstanbul
A Rh (+)oldukça güzel ama birde şu var kaç tane rkek varki öyle bir durumda kızı düşünücek malesef sayısı çok azdır bence öyle bir durumda düşüneceği tek şey napsamda durabilsem olur
ama fedakarlık ise gösterilmek istenen ve hikaye ise bu başarılı
Privert Driver
caponord
Samsun
B Rh (+)bu konu sitemizde daha önce gündeme gelmişti..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Hikaye gerçekmiş gibi düşünüyorum ve içimden şu geçiyor: Asıl fedakarlık kız arkadaşın arkada çığlık çığlığa lütfen yavaşla derken YAVAŞLAMAKTIR...
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Her şeyi anlarım ön fren tutumuyo hadi arkada tutmuyo kaskı değiştin sarıldın öptün kaç dakka zamanın vardı elindeki gazı bıraksaydın o süre içinde üçkere dururdu ölmektense şanzımanı kırarım daha iyi sonrada aşkımı yaşarım.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yok
İstanbul
A Rh (+)Aman arkadaşlar yaa.Amma abarttınız altı üstü hikaye işte.
Hoş bir hikaye diye paylaştım sizinle.Burda önemli olan aşk![]()
:mrgreen: :mrgreen:
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Ablacım zaten aşkla ilgili duyarlılığı ilk topikte yazmıştık bol bol burdada işin öteki penceresinden bakalım dedik![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yok
İstanbul
A Rh (+)hmm tamam o zamanyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
a
a
A Rh (+)yalniz deilsin turkay abi :P :Ptt06 Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa abıler bu gecen yıne yayınlanan hıkaye aslı yok hem kubılay abım haklı on fren arzalı arka fren arza yapıyor kask bırtane var nedenıkıtane yok surucunun kafasındada arza var netıce ıtıbarıyle bu motorun markası kesın 50 cc mobıllettır heryerı arza ıcınde mobılletten dusup olende kımseyı gormedım daha :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)