Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    geçek gelmiyor çünkü motoru durdurmak isteyen kız arkadaşıylakonuşacağı zamanı motru durdurmak için harcar. isterse durdurur çünkü arka fren merkezi arızalansa bile ön frenle yavaşlar ve her yavaşlamada vites küçültür ve bi süre sonra durur.ama yinede çok duygusal
    ( Farkındayım Hiç Romantik değilim [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] )
    yalniz deilsin turkay abi :P :P
    Eyvallah Kardeşim

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bu hıkayeden brezılya dızısı bıle cıkar...

antonyo yavaslaaaa...
    muguelaa.benı sevdıgını soleee...
    antonyo.babam ve abım ernesto gelıyor.yavasla ıncem...
    muguelaa sanırım on ve arka klaperlerde sorun var.herhalde dot 4 yagım azalmıs.basınc yok...
    .........................
    ...............
    ..... :P :P :P
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

mehmet ali kocas
    Serbest Meslek
     en 500
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

çok güzel...

evet bence hoş bir hikaye olmuş ama acı sonla bitmeseudide etkili olmazdı sanrım...

ee nede olsa ölümüne aşka inanlar kalmadı artık...

Sallamasyon.

apron83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okay yalçın
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     RR class
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hikaye guzel cidden. cogu erkek o durumda duygusuz olur ama yine de ii bi ders cıkartabiliriz.

gerceklik acısından bakarsak tamamen uydurma oldugu ortada. sonucta o sure zarfında motorsiklet deil tır bile durur. aynısı benim basıma geldi. arabayla 170 civarı bi suratle giderken motor sustu. hidrolik bitince. motor freni bile yapamadan. kısa sure sonra durdum.
    okay
    B rh(+)

Alıntı apron83 Nickli Üyeden Alıntı
    aynısı benim basıma geldi. arabayla 170 civarı bi suratle giderken motor sustu. hidrolik bitince. motor freni bile yapamadan. kısa sure sonra durdum.
    Abicim gerçekten şok oluyorum bazan yazdıklarınızı okurken.Nasıl hızlara çıkıyorsunuz motosikletle , arabayla!?İnanılacak gibi değil.Bu hızlar yüzünden oluyor kazalrın % 95'i . Yapmayın , bu kadar mı değersiz hayatınız?Hiç mi kimseniz yok arkanızdan üzülecek?En azından onları düşünün... :(

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bu hikayenin 2. dönüşü topiklerde, hababam sınıfı gibi oldu artık her hafta izliyos :P

leventse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

L
    Öğrenci
     keeway sl 150
     1
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    geçek gelmiyor çünkü motoru durdurmak isteyen kız arkadaşıylakonuşacağı zamanı motru durdurmak için harcar. isterse durdurur çünkü arka fren merkezi arızalansa bile ön frenle yavaşlar ve her yavaşlamada vites küçültür ve bi süre sonra durur.ama yinede çok duygusal
    ( Farkındayım Hiç Romantik değilim [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] )
    aynen katılıyorum ve sadece bır kaskla neden yola cıkmıslar dıye de sormak gerek dıyorum

bılıyorum bu sadece hıkaye ama bende romantık degılım gectı bızden romantıklık donemı

Alıntı apron83 Nickli Üyeden Alıntı
    hikaye guzel cidden. cogu erkek o durumda duygusuz olur ama yine de ii bi ders cıkartabiliriz.

gerceklik acısından bakarsak tamamen uydurma oldugu ortada. sonucta o sure zarfında motorsiklet deil tır bile durur. aynısı benim basıma geldi. arabayla 170 civarı bi suratle giderken motor sustu. hidrolik bitince. motor freni bile yapamadan. kısa sure sonra durdum.
    hıdrolık bıtınce motor sustu olayını anlayamadım neyın hıdrolıgı kı bu motoru durduruyor ? :?

---------------------------------------------------------------------

konudan bagımsız olarak

motor dursa bıle motor frenı yapılır aslında tabı motor yagsız donecek ama kaza dan ıyıdır

o da olmadı dıyelım duz yol ıse el frenı cekılerek dıreksıyonu sıkı tutmak lazım tabı durulabılır malum el frenı hıdrolıkten bagımsız tel yoluyla calısır bıraz daha yuksek kas gucu gerekebılır bu nedenle tabı

yeterınce zaman varsa bu durumda arabayı durdurmayı beceremıyen motor dan yada arabadan hıc anlamıyor demektır o aracı kullanmasındır zaten hem kendıne hem etrafına zarar

hatta motosıklet ıcın fred cakmaktas modunda ayaklarımızla yavaslarız

şaka tabi :P

apron83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okay yalçın
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     RR class
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Batis Nickli Üyeden Alıntı
    Abicim gerçekten şok oluyorum bazan yazdıklarınızı okurken.Nasıl hızlara çıkıyorsunuz motosikletle , arabayla!?İnanılacak gibi değil.Bu hızlar yüzünden oluyor kazalrın % 95'i . Yapmayın , bu kadar mı değersiz hayatınız?Hiç mi kimseniz yok arkanızdan üzülecek?En azından onları düşünün... :(
    haklısın batis . ancak ben o surate çeşme otobanın da cıktım. normal bi yolda yapmak tabi ki yanlışş..

Alıntı leventse Nickli Üyeden Alıntı

hıdrolık bıtınce motor sustu olayını anlayamadım neyın hıdrolıgı kı bu motoru durduruyor ? :?
    ---------------------------------------------------------------------

konudan bagımsız olarak

motor dursa bıle motor frenı yapılır aslında tabı motor yagsız donecek ama kaza dan ıyıdır

o da olmadı dıyelım duz yol ıse el frenı cekılerek dıreksıyonu sıkı tutmak lazım tabı durulabılır malum el frenı hıdrolıkten bagımsız tel yoluyla calısır bıraz daha yuksek kas gucu gerekebılır bu nedenle tabı

yeterınce zaman varsa bu durumda arabayı durdurmayı beceremıyen motor dan yada arabadan hıc anlamıyor demektır o aracı kullanmasındır zaten hem kendıne hem etrafına zarar
    hidrolik bitince motor susmadı . boyle bişey olamaz zaten. demek istediğim motor durmasından dolayı hidrolik bitti.

ama şu da onemli bence. motor durdugu zaman motor freni yapmayı düşünmek son derece yanlıştır. motorun durma sebebinin ne oldugunu kimse o an da bilemez. eger mekanikse ve frenleme düşünülürse bu tekerleri kitleyebilir. araç onden cekişliyse belki. ama arkadansa sonucunun ne olacagını bilemeyiz. yada motor sadece basit bi yakıt yada asırı hararet sonucu durduysa o zamanda gereksiz yere motora fazladan zarar veririz. el freni varken bence gereksiz olur.
    okay
    B rh(+)

Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

S. Burcu ŞUŞUT
    Öğrenci
     YOK
     Marmaris
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aşk çok güzel hatta hayattaki en güzel şeylerden birisi uğruna "yaşanacak" kadar güzel
    Kralına yol vermişim, soytarısıyla hiç uğraşamam...

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)