Neden yalnız kaldın, çünkü sabit bir toplantı gününüz yok da ondan. Canı sıkılan şu gün şunun için şurda toplanalım, şu gün şunun yaş günü var toplanalım. Siz ne yapıyorsunuz Çarşamba bir bahane ile başka bir mekanda, Cuma başka bir bahane yine daha başka bir mekan. Yok yıldızları seyredelim başka bir mekan. Benim fikrime göre bu işler böyle olmaz arkadaşlar. Haftanın belli bir günü sabitlersin, sürekli orda toplanırsın, bilirler ki insanlar haftanın şu günü şuraya gidersem regalci arkadaşlarımla görüşürüm.
Hepimizin belli bir işi ailesi akrabası, motosiklet arkadaşlığı harici belli bir çevresi var. Dolayısıyla onlarla da iletişimi koparmaması lazım. Alışveriş yapma zamanı lazım, insan hiç mi hasta veya keyifsiz olmayacak. Tabii işin moku çıkarsa bir araya zor gelirsiniz. Bu anlattıklarım İstanbul şehiriçi buluşmalarla ilgili tabii. Her şeyin her işin bir zamanı var. 24 saat yemek yemiyorsak 24 saat uyku uyumuyorsak 24 saat de motosikletle ilgili olmamamız normaldir.
Bizim Ankara da aynısı sayılır. Bir gün sabitleyemedik, o dedi benim o gün işim var öbürü benim de diğer gün. Dedim ne haliniz varsa görün artık baş koşmuyorum kim yapacaksa çıksın ortaya milleti toplasın ben ortama uyarım. En az faal 15 regalcinin hiçbirinden tık ses çıkmadı, Aksu yazar çizer ararsa işini gücünü bırakıpda belki o zaman toplanacaklar.

Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)