Kardeşim çok güzel bir tespit yapmışsın. Maalesef kamerayı takan "bir olay çıksa, biri yol vermese, sinyal vermese de adamla dalaşsam, hit alsam" diye düşünüyor, resmen motorcular için hayati tehlikeleri onlar fırsat olarak kolluyor. Bu hem onlar açısından hem de trafikteki diğer kullanıcılar açısından çok tehlikeli oysa.
Henüz yeni yaşadığımdan dolayı örnek olması açısından geçen haftalardaki bir olayı yazacağım. İş seyahati nedeniyle Antalya'da bulunduğum bir esnada 35 plakalı bir regal raptor ters şeritten bana doğru gelmesine rağmen kafasındaki kameraya güvenerek diklendi. Aynı şekilde karşılık verip hatalı olanın kendisini söyleyince, üzerine bir de "kafana da takmışsın kamerayı, muhtemelen vlog çekiyorsun, Youtube kanalında benim hakkımda trafik canavarı, motosiklet düşmanı diye başlık atacaksın ama yemezler, ben de motor kullanıcısıyım, geç sen bu işleri" deyince kuyruğunu kıstırarak motoruna binip gitti. Ancak benim yerime başka bir sürücü olsaydı dediklerimi muhtemelen yapacaktı.
Bende de kamera var, motor var, kendi youtube kanalım var ama bu işlere hiç girmedim, ben o kamerayı olası bir kaza halinde delilleri kaydetsin diye kullanıyorum. İşini gerçekten iyi yapan vlogculara da çok saygım var, sayelerinde bir şeyler öğreniyoruz. Ama senin de bahsettiğin şekilde olanlara kıl oluyorum.

Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)