Allah tamamına erdirsin önder mutluluğunuz daim olsun organizasyon da süper olmuş RR İzmir ekibinin eline yüreğine sağlık
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Allah tamamına erdirsin önder mutluluğunuz daim olsun organizasyon da süper olmuş RR İzmir ekibinin eline yüreğine sağlık
yok
İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
AB Rh (+)Ben bu videoyu izlediğimde çok mutlu oldum yüzyüze hiçkimseyi tanımamama rağmen sizleri görünce videoda gerçekten çok sevindim ailemizden biri daha evleniyor dedim hayırlı olsun abi Allah tamamına erdirsin
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Konu DarkMacros tarafından (13.Şubat.2017 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)
Suzuki C 800
İzmir-Karşıyaka
A Rh (-)Herkese Ayrı ayrı teşekkür ederim Kardeşlerim. İnanın çok güzel geçti hiç beklemediği yer ve zaman geldi teklifi Çisem'de çok mutlu oldu bende öyle tüm kardeşlerim işlerinden kişisel vakitlerinden zaman ayırıp bana destek oldular. Burak, Göksel, Muhammet, Hikmet Abi Alper Ülkü Ümit ve daha aklıma gelmeyen tüm kardeşlerime tekrar teşekkür ederim. Ailem iyi ki varsınız iyi ki yanımdasınız.![]()
acryvz (13.Şubat.2017), Bradiaga (15.Şubat.2017), Bypale (13.Şubat.2017), CELİL (13.Şubat.2017), gabriel cash (13.Şubat.2017) Bunu beğendi.
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Önder kardeşim tebrik ederim allah tamamına erdirsin![]()
YOK
Antalya / Kadriye
A Rh (+)Ömür boyu mutluluklar
Sana "Hayır" diyebilen insanın samimiyetine güvenebilirsin.
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)Kardeşim mutluluklar dilerim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Hayırlısı olsun güzel bi organizasyondu...
HOnda NC-750x
İSTANBUL
AB Rh (+)Mutluluklar dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)