Merhaba Emre, aramıza hoş geldin. Öncelikle umarım gönlündeki makineye bir an önce kavuşursun.

Sorularına genel bir yanıt vermek gerekirse fiyat/performans değerlendirmesi açısından regal raptor oldukça iyi bir puanlamaya sahip. fiyatına bağlı olarak illa ki sıkıntılar çıkaracaktır. sıkıntı çıkarmasını istemiyorsan çok daha fazla meblağlar ödemen lazım ancak o alacağın makineler de sıkıntı çıkaracaktır illa ki o yüzden öyle çok aman aman bir beklenti içerisine girmemen lazım. tabi bu "çok dandik dübelek bir makine" anlamına gelmiyor.

uzun yolda yapacağın hız sana bağlı. ben şahsen 130 km/h'nin üzerine çıkmıyorum 350 cc kullanmama rağmen. evet, devamını bassam gider makine ancak çok da zorlamak istemiyorum. o yüzden 120-130 olsun benim olsun

rahatlık konusu sanırım biraz göreceli. ben pek rahat bulmazken başkaları çok rahat buluyor. muadil motorlarda bulunan ve ciddi anlamda rahatsızlık veren vibrasyon regallerde yok denecek kadar az.

Yaşını da göz önüne alarak öyle tahmin ediyorum ki ilk motorun olacak ya da çok fazla vitesli motor kullanmamışsındır. Başlangıç ya da geçiş aşaması için uygun bir motordur regaller. Eğer ki elin yakınsa, imkanın da varsa birçok arızasını sen bile çözersin. Forumdan yardım istersen emin herkes yardımcı olur.

Yine kafana takılan şeyler olursa sormaktan çekinme