| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAYTONA DD250 E6C
Kocaeli
0 Rh (+)Konu chiave tarafından (17.February.2017 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
"ride hard or stay home."

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Emre O bölgede boşta olan bir kablo olması lazım her şey normal çalışıyorsa o boş kablodur
Kapak avadanlık kapağı bazen içinde tornavida pense falan oluyoranahtar deliğine herhangi bir anahtar tak yarım tur çevir açılır ama kapatırken yerine tam oturttur oturmazsa çabuk düşer çok düşüren var ben dahil
![]()
![]()
DAYTONA DD250 E6C
Kocaeli
0 Rh (+)Celil abi kabloyu takip ettiydim de boşta gibi gelmedi. Motorda şu anda hararet ışığının yanması ve fan açmama sorunları var. Radyatöre baktım hiç su gelmedi elime. 0,5 lt su şişelerinin yarısı kadar su ekledim. 15 dk rölantide çalıştırdım ışık yine yandı. Yarın bi 3000 bakımına götürüp göstericem. İnşallah müşür gitmemiştir :/
"ride hard or stay home."
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)birincisi su haznesi kapağı, ikincisi avadanlık diye geçiyor. ufak tefek malzemeleri koymak için yapılmıştır. kullanmayacaksan hiç açma derim zira açınca geri yerine tam olarak oturmayabildiğinden düşüyor. şu an izmir'de birçoğumuzun motorunda o kapak yok mesela![]()
2015 regal raptor spyder 350
Zonguldak
B Rh (+)
acryvz (18.February.2017), CELİL (18.February.2017), chiave (18.February.2017), gabriel cash (18.February.2017), KODİ (18.February.2017) Bunu beğendi.
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ded8ğine göre radyatöre su koydugunda hararet lambası sönmüş sonra tekrar yanmış bu hararet müşürü çalışıyor demek fan müşürü arızalı ise fan açmadığından makina hararet yapıp hararet lambası yanıyor olabilir servis gerekli kontrolleri yapar kolay gelsin
CELİL
DAYTONA DD250 E6C
Kocaeli
0 Rh (+)"ride hard or stay home."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)