Dün gece yeni açtığı REDBO isimli mekan için topikle duyuru yapan onur berberoğlu arkadaşımızı bugün yerinde ziyarete gittik. Ben taksimde çalışıyordum bugün ve öğle saatinde rıza hoşgör beni arayarak mekana gidip gitmediğimi sordu, bende daha gitmediğimi söyleyince bekle beni bende geliyorum dedi, rıza taksime gelince arkadaşımızın mekanına doğru yola çıktık. Mekana girdiğimizde onur arkadaşımız bizi çok sıcak kanlı ve misafir perver bir şekilde karşıladı, bize mekanı gezdirdikten sonra koyu bir sohpete dalıp saatlerin nasıl geçtiğini anlamadık, ben mesaiyi orda bitirdim, soran olursa çalıştım şişşşşşş :mrgreen: arkadaşımızın açtığı mekana gelince, ben gerçekten çok beğendim, aynı şekilde rızada yüksek not verdi mekana, fiyatlar çok güzel ve bizim artı indirimimiz mevcut, rahat rahat sohpet edilecek bir mekan ve taras olayı harika arkadaşlar, yazın deniz manzarası eşliğinde nargilenizi içip ister alkollü ister alkolsuz içeceğinizi yudumlayabilirsiniz, yemedim ama masalara servis edilen yemekler çok hoş ve leziz gözüküyordu, onur arkadaşımızda aşçısına çok güveniyor benden söylemesi, içtiğim nescafenin tadı ise hala damağımda, mekan bana çok sevimli geldi gerçekten, haftalık buluşmalarımız içinde ideal bir mekan arkadaşlar, bu hafyaki buluşmayı REDBO'da yapmayı önericem gelmeyenden 10 mesaj silecem ceza olarakŞimdi dandikte olsa cep telefonundan çektiğim birkaç resim koymak istiyorum.
Burası mekanın ön tarafı
Burası mutfak ve servis kısmı
Burası mekanımızın arka tarafı
Burasıda teras ve balkon kısmı
![]()

Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)
Şimdi dandikte olsa cep telefonundan çektiğim birkaç resim koymak istiyorum.

ben onur un açtıgı başlık altında yazmaya devam ediyordum