burock merhaba. organizasyon çabalarını yürekten destekliyorum. İnan ilk fırsatını yakaladığım anda da kopup gelicem inşallah. Fakat haftanın altı günü çalışan ( yaşasın özel sektörün esnek (?) çalışma saatleri ) ve sözüm ona cumartesi yarım gün mesai olan ( 18:00 e kadar çalıştı) bir birey olarak pazar hariç öğlen ikide olan bir organizasyona katılmam mümkün değil. Benim katılabileceğim organizasyon ancak 18:30 dan sonra yapılan bir buluşma olabilir. pazar günü yaparsak saat mekan farketmeksizin her türlü katılırım o ayrı. özetlemek gerekirse katılamadık kardeş durumumuz yoktu
. iş bu entry bir kaç organizasyon ayarlamış olmasına rağmen hiçbirine katılmayan ama vicdani sorumluluğu doruklarda bir kişinin mazeretlerini içerir
![]()

HYOSUNG GV 250
Ankara
0 Rh (+)
) bir birey olarak pazar hariç öğlen ikide olan bir organizasyona katılmam mümkün değil. Benim katılabileceğim organizasyon ancak 18:30 dan sonra yapılan bir buluşma olabilir. pazar günü yaparsak saat mekan farketmeksizin her türlü katılırım o ayrı. özetlemek gerekirse katılamadık kardeş durumumuz yoktu
. iş bu entry bir kaç organizasyon ayarlamış olmasına rağmen hiçbirine katılmayan ama vicdani sorumluluğu doruklarda bir kişinin mazeretlerini içerir