dostum garajda ise malum kemirgenlik bir durum olabilir yine de bir bakmak lazım derim, tabi umarım değildirtoros farı aldım ve h4 led zenon aldım internette bir çok modelini bulabilirsin h4 için ama altında kendinden fanlı modeller var 70-100 lira arasında onları tavsiye ederim. toros farına park lambası için duyun sığacağı bir delik deliyorsun hooop oldu sana 10 numara dayona farı
cuk oturuyor yuvaya
bizim cihazların ön camı ve cam arkasındaki yansıtıcı(reflektör) kaliteli olmadığından ve solduğundan 300-500 km sonra bayağı soluk gösteriyor 1500'den sonra adeta hiç ışık geçirmiyor asdfasdfsadf kendini aydınlatıyor ancak
asdfasfdasdf
bu arada Murat Kuru(Foul) abimizin makinada komple far bloğu değişmiş durumda o da görür de umarım ne yapmış ne yapmamış bir anlatırben beğendim onu tarz bir şey yapma fikri oluşmaya başladı açıkası
![]()

Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)
Sen nasıl bir şey aldın link falan varsa bir bakayım ampul bize patlayacak anlaşılan
bizim cihazların ön camı ve cam arkasındaki yansıtıcı(reflektör) kaliteli olmadığından ve solduğundan 300-500 km sonra bayağı soluk gösteriyor 1500'den sonra adeta hiç ışık geçirmiyor asdfasdfsadf kendini aydınlatıyor ancak