Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Murat Kemah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Kemah
    Grafik Tasarım
     RR Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    325
    Beğenilmiş
    244
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Full donanımlı gezersen (kask,korumalı mont,eldiven,dizlik vs.) genelde durdurmuyorlar. Çok nadirdir öyle pat diye çevirmeye alındığım.. Ancak planlı bir kontrol faaliyeti varsa çeviriyorlar.. Full korumalı gez bu seni hem kazalardan hem de trafikçilerden koruyacaktır
    Aynen katılıyorum. Sayısız çevirmeden geçmişimdir, motorun üstündekine bakıp devam et diyen çok trafik polisi gördüm. Onların işi kasksız, ehliyetsiz kebapçılarla
    Yolun başında müptelaydım, yolun sonunda müptezel.

Kadir Erkut
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Kawasaki VN 800 Classic
     İstanbul - Halkalı (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,556
    Beğenilmiş
    529
    Alıntı Muratkmh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum. Sayısız çevirmeden geçmişimdir, motorun üstündekine bakıp devam et diyen çok trafik polisi gördüm. Onların işi kasksız, ehliyetsiz kebapçılarla
    Çevirmede durdurulup durdurlmamak biraz şans işi. Ekipmanın tam olması bazen çevirmede durdurulma sebebi olabilyor. İki defa çevirmeye girdim. İlkinde kask, mont, eldiven herşey tamam çevirdi. Benim evrak kontrolleri yapılırken diğer polis benden önceki aracın kontrollerini tamamladı yeni araç çevirmek için yola çıktı. O sırada yanından scooter üstünde üç genç yaşları 17-18 civarı hiçbirinde kask yok muhtemelen ehliyet de yok yanımızdan geçip gittiler çevirmek için hamle bile yapmadı. Muhtemelen çevirip başına dert almak istemedi. İkinci çevirmede de yoldan geçen tüm motosikletleri durdurdu hepsinde de korumalar tamdı.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)