Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    pazienza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Öksüz
    yok
     YOK
     İstanbul-Şişli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

İstanbul Şişliden selamlar

Öncelikle herkese merhaba,

Adım Emre, forumu yaklaşık 1.5 senedir takip edip 1 yıl önce üye olmuştum, aktif olarak pek kullanmasam da sürekli takip eder yeni başlıkları okur dururdum, bu arada 18 yaşındayım küçüklükten beri motosikletlere ilgisi olan birisiyim aslında motosikletlerden ziyade chopper cruiser tipi motosikletlere

Şuanda ehliyetim yok ve bu konu ile ilgili birkaç sorumda var cevaplarsanız çok memnun kalırım.
    Ehliyetinizi aldığınız memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz sürücü kursları varmı ? Öğrenci dostu olması biraz önemli.
    Başlangıç olarak Daytona-Sypder veya Bobber modellerinden birini seçeceğim forumda grup içerisinde satan arkadaşlar olursa haberleşebiliriz, yaza doğru satın almayı planlıyorum.
    Gözüm gönlüm Spyder dan yana, aranızda spyder ile başlamış olan varmı ? Beni korkutmuyor değil ön maşanın uzunluğu (Boy 1.75 kilo 75) pek bir zorluk yaşar mıyım ? Yoksa bobber veya daytona modellerine mi yönelmeliyim ?

Şimdiden hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum
    acryvz (07.March.2017), downoflight (05.March.2017), FouL (05.March.2017), Ömer (06.March.2017) Bunu beğendi.

Caner ATAŞ
    3D Artist
     Regal Raptor DD150e-2
     Eskişehir-Odunpazarı
    Beğenmiş
    1,407
    Beğenilmiş
    1,046
    Selam Emre aramıza hoşgeldin spyder konusunda sorularının cevaplarını forumda bulunan üstadlar daha rahat verebileceklerdir diye düşünüyorum

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    centaur (05.March.2017), Kerem Düzgün (05.March.2017) Bunu beğendi.

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Hoşgeldin RR forumlarına..
    Zaten sürekli takip ettiysen bu tarz sorulara çokça cevap veriLdi emre 172 boyum 70 kiLom Daytona kuLLanıyorum herhangi bir problem yaşamıyorum.. hangisini istiyorsan rahatlıkla kullanabilirsin.. iLk önce ehliyet ve ekipman işini haLLet gerisi geLir..
    acryvz (06.March.2017), centaur (05.March.2017) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    Merhaba Emre aramıza hoş geldin

Toplantılara motorsuzda katılıp motorları inceleyip üzerine oturup bakabilir daha iyi karar verebilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavulursun
    acryvz (06.March.2017), centaur (05.March.2017) Bunu beğendi.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Merhaba Emre;
    Motor almak istiyorsan şimdi tam zamanı.. Mart ayı geçtikten sonra aynı motorları çok daha fazla ödeyerek satın almak zorunda kalacaksın zira Nisan başı sezon başlar.. Boy-kilodan sıkıntı yaşamazsın spyder da.. Spyderla da başlamak sorun değil. Zira sen onunla başlayacağın için senin için tek motor o olacak , kurallara uygun ,dikkatli bir sürüş gerçekleştirirsen zamanla tecrübe kazanır,sıkıntı yaşamazsın. Ben spyder kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım,spyder candır vazgeçme.
    Sürücü kursu konusunda İstanbul'da bilgi & görgü sahibi arkadaşlar var ise yardımcı olacaktır. Dikkatimi çeken forum kaydında yaşın 17 beyanın 18 Anladığım kadarıyla henüz gün olarak 18 yaşına girmedin. Bu da motor cc si konusunda sıkıntı yaratabilir kendi üzerine almak istersen.. Ekipman faktörünü de iyi düşünmelisin. Bizleri ölümden yada yaralanmalardan uzak tutan yegane yol ekipman.. Bütçenden hatrı sayılır bir miktarı ekipman için ayırmalısın. Uzun yıllar motora binebilmek için sağlıklı olmak gerekiyor çünkü.. Önce senin sağlığın..

Bu tarzın yani chopper/cruiser ruhunu taşıyan makinelerin doğası birlikte sürme,birlik olma olgusudur. RR Ailesi samimiyet ve iyi niyet üzerine kurulmuş bir yapıdır ve birlikte sürmekten keyif alırız. Bugün olmasa da bir gün muhakkak yalnız sürmekten sıkılacaksın O yüzden şimdiden başlayarak en azından fikir edinmek için motorun olmasa dahi RR İstanbul'un buluşmalarına katılabilir, tecrübeli abilerinden yüzyüze bilgi ve feyz alabilirsin..
    Ehliyetini ve motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; RR Ailesine tekrar hoşgeldin..
    acryvz (06.March.2017), CELİL (05.March.2017), downoflight (06.March.2017), K.Erkut (05.March.2017) Bunu beğendi.

İbrahim Berk Adıgüzel
    LCW-IT Destek, Amatör Dövmeci :)
     Yamaha XV950A
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,277
    Beğenilmiş
    3,212
    Emre hoş geldin öncelikle, ehliyet konusunda devletin kesintileri sebebi ile kurs fiyatları ciddi oranda artmış durumda en uygun fiyatlı bulabildiğin A2 için 750 civarında + ehliyet masrafları 1200'ü falan buluyor. yaşın 18 olduğu için A2 alabilirsin yani 600cc'ye kadar makinaları kullanabiliyor olursun ama üzerini kullanamazsın. o yüzden önce ekipman->ehliyet->motor sıralamasını takip etmeni öneririm ekipman için 1500 liradan aşağısı gerçekten seni korumak için yeterli gelmeyecektir(mont,kask,eldiven,dizlik... hatta bot alabilirsen çok daha sağlıklı olur) chopper,crusier tip makinalar ile aralara girip spor motor gibi kullanmayacağın için uzun ön teker aralığı seni endişelendirmesin umarım tez zamanda da gönlüne göre bir makina bulursun(İlker abinin dediği gibi fiyatlar yükselmeye başladı bile)
    Anıl DEMİRSOY (06.March.2017) Bunu beğendi.

kaan tokyol
    Öğrenci
     Kuba Superlight 200
     İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    47
    Beğenilmiş
    376
    umarım en yakın zamanda ehliyetine ve motoruna kavuşursun hoş geldin

Acar Yavuz
    Yönetici
     SUZUKI M800 intruder
     İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    24,521
    Beğenilmiş
    2,704
    Emre aramıza hoş geldin ... üstadlar yazmış zaten üstüne eklencek bir şey yok .... forumda ve yollarda aktif olman dileği ile...

Murat Kemah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat Kemah
    Grafik Tasarım
     RR Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    325
    Beğenilmiş
    244
    Aramıza hoş geldin
    Yolun başında müptelaydım, yolun sonunda müptezel.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    RaptorRiders ailesine hoşgeldin

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)