Merhaba Emre;
Motor almak istiyorsan şimdi tam zamanı.. Mart ayı geçtikten sonra aynı motorları çok daha fazla ödeyerek satın almak zorunda kalacaksın zira Nisan başı sezon başlar.. Boy-kilodan sıkıntı yaşamazsın spyder da.. Spyderla da başlamak sorun değil. Zira sen onunla başlayacağın için senin için tek motor o olacak , kurallara uygun ,dikkatli bir sürüş gerçekleştirirsen zamanla tecrübe kazanır,sıkıntı yaşamazsın. Ben spyder kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım,spyder candır vazgeçme.
Sürücü kursu konusunda İstanbul'da bilgi & görgü sahibi arkadaşlar var ise yardımcı olacaktır. Dikkatimi çeken forum kaydında yaşın 17 beyanın 18 Anladığım kadarıyla henüz gün olarak 18 yaşına girmedin. Bu da motor cc si konusunda sıkıntı yaratabilir kendi üzerine almak istersen.. Ekipman faktörünü de iyi düşünmelisin. Bizleri ölümden yada yaralanmalardan uzak tutan yegane yol ekipman.. Bütçenden hatrı sayılır bir miktarı ekipman için ayırmalısın. Uzun yıllar motora binebilmek için sağlıklı olmak gerekiyor çünkü.. Önce senin sağlığın..

Bu tarzın yani chopper/cruiser ruhunu taşıyan makinelerin doğası birlikte sürme,birlik olma olgusudur. RR Ailesi samimiyet ve iyi niyet üzerine kurulmuş bir yapıdır ve birlikte sürmekten keyif alırız. Bugün olmasa da bir gün muhakkak yalnız sürmekten sıkılacaksın O yüzden şimdiden başlayarak en azından fikir edinmek için motorun olmasa dahi RR İstanbul'un buluşmalarına katılabilir, tecrübeli abilerinden yüzyüze bilgi ve feyz alabilirsin..
Ehliyetini ve motorunu aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; RR Ailesine tekrar hoşgeldin..