Merhabalar,
Adım Mustafa, 27 yaşındayım, Kayseri'de yaşıyorum.
Kasım ayında bir adet Regal Raptor DD 150-E2 satın aldım, garajda yazı bekliyor. Ayaz/soğuk dinlemeden 600km kadar da yol yaptım zatürre'nin eşiğinden döndüm tabi9 yıldır motosiklet ehliyetim var, almadan önce scooter -ki 2 kere kaptırdım polise- sonrasında ehliyetimi alıp 1 yıla yakın YBR 125 kullanmışlığım var, acemi gibiyim ama değil gibiyimde sanki.
Motosikleti aldığımdan beri kafama takılan sorulara kaçak kaçak forumdan bakıyordum (resmen bilgi hırsızlığı)bu sabah daha güçlü bir ön far ampulü bulmak için farı açtım, sesi biraz yükselteyim diye de ekzozu söktüm. ( tabi o halde çok müthiş bişi olmuş olabilir şu an diyip marşa basınca garajda oluşan ekoya ve çok azıcık gazda yırtıp kapıcıyı yanıma indiren sese dayanamayıp, bi tur attım şehirde, pazar günü sabah sabah çok ah almış olabilirim hemşehrilerimden )
Neyse efendim far ampulünü ve ekzoz'u kucaklayıp eve çıktım fakat ampul nasıl bişey olacaktı, nereden bulunacaktı, sis farı bulunurmuydu, ekzozu kessek kısaltsak sorun yaşarmıydık (ekzozsuz ses şahane be) sorular hucum halindeyken bi bakayım foruma dedim, kafamdaki sorulara da net cevaplar buldum sağolun.
En son ayrılırken dedim ki madem faydalanıyoruz, ufacık da olsa faydamız dokunabilir, yeni dostlar edinebiliriz (yalnız sürünce çok keyifsiz meret) artık kaydolma vakti gelmiştir.
Ve aranızdayım, 2 teker üzerinde olduğum sürece de aranızda olmaya çalışacağım...
Saygı ve selamla...

Regal Raptor DD-150 E2
Kayseri
A Rh (-)
9 yıldır motosiklet ehliyetim var, almadan önce scooter -ki 2 kere kaptırdım polise- sonrasında ehliyetimi alıp 1 yıla yakın YBR 125 kullanmışlığım var, acemi gibiyim ama değil gibiyimde sanki.
bu sabah daha güçlü bir ön far ampulü bulmak için farı açtım, sesi biraz yükselteyim diye de ekzozu söktüm. ( tabi o halde çok müthiş bişi olmuş olabilir şu an diyip marşa basınca garajda oluşan ekoya ve çok azıcık gazda yırtıp kapıcıyı yanıma indiren sese dayanamayıp, bi tur attım şehirde, pazar günü sabah sabah çok ah almış olabilirim hemşehrilerimden )