Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

Müşürlerle başım belada...

Bıktım artık... Bıktııııım...

Bu müşür denen şeyden bıktım...

5 ay kadar önce, hatırlarsanız, Belgrad ormanlarında benim fan müşürü gebermişti. Gökhan sağolsun kısa devre yaptı da eve, işe gidebildim yenisi gelene kadar. O zaman Fun müşürü ve termostat garantiden değişmişti. Dün Ali ustaya bakıma gittim eve geldiğimde koltuğun altındaki su deposundan sular döküldü. Ali ustayı aradım fun açmıyordur müşür gebermiştir dedi... Denedim hakikaten açmıyor. Zaten hararet müşürüm de bozuk sürekli kırmızı ışık yanıyor. Aaaa bu arada Sarıkayalar yaklaşık 1 aydır bütün müşürleri garanti dışı kabul ediyormuş. Geçen sefer garantiden değişen müşür bu sefer değişmiyor. Böyle bir mantık olabilir mi? Çok arıza yapıyorsa garanti dışı bırak. Aklım mantığım almıyor. Fiyatları da 50-60 YTL civarı. İki müşür bir termostat 150 civarı eder mi yani? Şimdi ben ne halt edicem. Hepsini yenilesem aynı şey yine olacak. Hararet müşürü zaten yeni değişmişti. 4-5 ayda bir müşür parası mı vericem. Ben öyle düğme taktırıp elle aç kapa yapamam, ne anlamı var o zaman, oldu olacak motor bozulduğunda da pedal koyalım çevire çevire gidelim... Bizim makinelere uyan başka markaların müşürleri var mıdır? Fiyat alsam...

Bu arada Sarıkayalar denen DANDİK ithalatçıyı da buradan kınıyorum:

Malının arkasında sonuna kadar duracaksın kardeşim... Çok arıza yapıyorsa aynısını göndermeyeceksin daha kalitelisini bul onunla değiştir. Önce garanti kapsamında olan şeyi kafana göre garanti dışı bırakamazsın. Resmen yan çiziyorsun...

Yapamayacaksan bırak git... Regalden soğuttun insanı... Bakkal zihniyeti ile işi yapıyorsun. Senin sonun hiç iyi değil. Battığın gün arkandan ağlayanın olmayacak emin ol. Hepimiz satar makineleri kurtuluruz; senden de attığın kazıklardan da...

Eğer yanlışım varsa (senin de cesaretin) beni arayabilirsin. 0532 4058075
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    off ya dostum bu sarıkayalar ıyıce sapıtmıs kara gecemıyolar sanırım bunları taslamak lazım
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tek çare regal raptor u değiştirmek

ben zaten motoru " KINO DAVIDSON " yapacam az kaldı.

ve sarıkayalarla falan da ilişiğimi kesecem (diyorumda zaten onlar müşterileri ile kesmişler yeni kekliklere bakıyorlar bulurlarsa.) o diyorsun garanti dışı ; bu diyorsun garanti dışı; şu diyorsun garanti dışı eee siz ne işe yarıyorsunuz peki
    KEKLİK avlamayamı??

yeek parça için o kadar para verdikten sonra bende bulurum yani ille de orjinal olması gerekmez
    haa orjinal dedikde nedir orjinali zaten ÇİN
    geçen bir fan takdırdı thoram Mersin de adam orjinal abii diyor nedir bu orjinal anlayamadım. BU motor çin malı yani orjinal deyince çin malı fan mı takılıyor
    Eğer orjinal demekle Japon malını kasdediyorlarsa orjinali demek değildir ki bu.

aslında ZATEN bizim motorlar Chopper/Cruiser dolayısı ile HEPSİ HİKAYE BUNLARIN KAFANA GÖRE TAKILACAKSIN

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar kınamakla olmaz. Direk kaymakamlığa gidip dilekçeyi vereceksiniz ya da tüketicileri koruma derneğimidir nedir onlara gidiyorsunuz tutarın%10 kadar dilekçe parası alıyorlar, ama siz de pek ala yazabilirsiniz. Rommel'in çatlayan emme manifoldu lastik aksam garanti kapsamı dışında diye reddedmişler. Benimki de çatlak ama henüz ayrılmadı. Hararet sensörüm de gidik. Eğer bana da bunlardan herhangi biri garanti kapsamına girmez desinler vereceğim dilekçemi. Hiç laga lugaya gerek yok. Artık eskisi gibi değil. Mahkemeler tüketiciyi gerçekten koruyor. Versinler bi de üstüne mahkeme parası avukat parası bakalım bidaha yapabiliyorlar mı. Ben dediğim gibi yapıcam hiç başka yolu yok. Biz harekete geçmedikçe adamlar iyice yüzsüzleşti. Garanti belgesinde yazıyor hangi durumlar garanti kapsamı dışında kalır diye. Onun dışındakiler hikaye. Mahkeme zamanı gelmiştir bilgilerinize. Bunlarla biz uğraşmazsak arkamıza bakınca sadece geyik muhabbetlerimiz kalır (onlar da Okanın elinden silinmeden kurtulabilirse) Bu millete ve yeni motorculara iyi birşey miras bırakmalıyız bence. Yoksa daha çoook Atatürk şöyle demişlerle uğraşırız. Biraz da biz birşeyler yapmalıyız. Hep başkalarından beklememek gerek. Şu anda tüketici hakları biryere gelmişse bunu bizden öncekilere eylemci gençlere borçluyuz. (Burda Müslim Abi "biri eylem mi dedi" diye devreye girecektir.). Bundan sonrakilere bırakılacak miras da bize kalıyor. Hando ya selamlar. Sen anladın.

Rommel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgehan han
    Fotoğrafçılık
     RR
     Ankara
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    1
    aslında haklısın ahmet.. sanayi ve ticaret bakanlığında çalışan tanıdığı olan yok mu .. bilgi almak için .. sorada daha bilgili olarak kaymakamlıklardaki tüketici haklarına başvurulabilir...
    Magrip El Salil

BİLGEHAN
    06 RG 120
    O(RH)+

39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bilgi alacak bişey yok orda zaten verirler. Arkadaşın biri de bunun için Tüketici HAkları ... derneğine gitmiş demişler kendin de yazabilirsin ya da 20 kağıt (200 YTL lik bir iş için) bize verisin biz yazarız. Ama bizim yazdığımızı dikkate alırlar. Arkadaş da gitmiş kaymakamlığa bööle bööle mi diye. Yok demişler biz her dilekçeyi aynı şekilde ele alırız. O da şikayet etmiş derneği böyle dediler dolandırıcılar vs. vs. diye. Adamlar bi güzel teftiş geçirmişlşer. Bu sefer de dernek bizi asılsız yere şikayet etti teftiş geçirdik işgücü kaybı vs. diye buna 3000YTL'lik dava açmışlar. Avukatları filan da var. Arkadaş kendini savunmuş. Hakim onun lehine karar vermiş. Karşı tarafın avuklatı şaşkınlıktan elindeki dosyaları yere saçmış... Yani Mahkemeler artık tüketicinin yanında. Derneğe karşı bile. Benim eksozun da içi iyice boşalsın onu da verecem. Aşırı sıcak-soğuk nem hikayesine de saklanamazlar. Ankarada artık hiçbiri yok. Zaten dandik bir garanti belgesi/kullanım klavuzu var. motorun üstünde yazıyo 3000km de bir değiştirin diye yağını bunlar 1500'de değiştirmeye kalkıyo. 3000km de de hava filtresi değiştirtiyorlar. Kullanım kılavuzunda da sigortanın yeri bile gösterilmiyo. Sinyal sinyal verir park ışıkları parkları yakar dışında birşey yok. Hatta garanti kapsamı dışında kalan parçalar (ki bunlar arabalarınkilerde belirtilir: buji lteker lamba fren balatası gibi ) sarf malzemeleri bile belirtilmemiş aslında buna dayanarak bile bu parçalar dahi garanti kapsamında değiştirilebilir. Sadece uğraşmak lazım. İşi güzellikle halletmezlerse kemeraltı vurma sırası bize gelir. Bundan sonra tavsiyem garanti kapsamı dışında bıraktıklarını söyledikleri veya garantiden değişmesi gerekip de dışı dedikleri mi oldu doğru Kaymakamlığa. Yazın dilekçenizi. 30 yerde birden bir dava açılması bile yeter adamlara. 1'inde biri haklı mı bulundu. İşte size emsal. Artık organize olmalı ve sistematik çalışmalıyız. Kendine has Internet sayfası olan bir grup da bunu yapamıyorsa vay halimize.

Rommel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgehan han
    Fotoğrafçılık
     RR
     Ankara
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    1
    bu konuda ben daha önce bir başvuru yaptım kaymakalığa.. eve dvd home theatre aldımdı.. praktikerden.. show marka.. ucuz du o zaman 300 ytl... neyse ben aldım adamlar 2 gün sonra yarıya çekti fiyatı..

evde halı yün (makarna halı ) yerler parke.. halının üstünde yürüyünce statik elektrik yükleniyo insan sora gittim aleti açmaya .power düğmesine elimi yaklaştırdım .cart diye ark oldu orda ve cihaz bozuldu..servise götürdüm yaptılar başka yeri bozuldu..

neyse uzatmayalım dilekçe verdim kaymakamlıkta.. tüketici merkez heyetiydi adı sanırım.. belli bir miktara kadar mahkemeye gerek yok.. kararı heyet anında veriyo.. meblağ buyuk olunca mahkeme oluyo diye biliyorum..

neticede ise bana bir karar yazısı geldi.. toplamda cihazı 3-5 ay kullanabildim.. bu kullanımı düşerek cihazın alış fiyatı olan 300 ytl nin üçte ikisi olan 200 ytl odemeye karar kılmışlar..

bende paşalar gibi gittim 200 ytl mi aldım ankara praktikerden..aynı karar onlarada gitmiş... hiç zorluk çıkmadı...

eğer böle giderse farklı şehirlerden başvuru adamların başını daha beter ağrıtır... ama örgütlenmek gerek...

benim karbüratör manifoldu (18 ytl ) hariç garantilik bir sıkıntım yok şu anda.. ama örgütlenelim derim...
    Magrip El Salil

BİLGEHAN
    06 RG 120
    O(RH)+

39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Örgütlenelim gerçekten... Bunlar meydanı boş bulmuşlar... Ptesi arayacağım ve soracağım. Eğer durum değişmezse aynen tüketici mahkemesine...
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    emrah kardeşim benımde tam 3 kere musır degıstı 4 yeter ulan dedım dugme yaptım hep acık kafama esıncede kapıyorum kısında ıyı oluyor ısınmak ıcın kullanıyorum şaka bir yana müşir olayına gelince baska bir musır tak suzıkının uyan var bıldıgım kadarıyla altan motorla konus musırede role taktırmayı unutma bıda hıcbısey olmaz suzıkının de zaten 50-60 mılyon musırı sakın gene aynısını alma helke bide para sakın verme aynısını alırsan
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim müşür arıza yapmadı röle taktırsam iki gün sonra elekrik tesisatıyla oynamışsın diye garanti dışına alırlarmı mı? oyle ben bunu garanti dısına aldım bunu soktum deme hakları yok tüketici hakları bakıyor bu işlere ve çok etkililer
    MESAFENİ KORU

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)