Bıktım artık... Bıktııııım...
Bu müşür denen şeyden bıktım...
5 ay kadar önce, hatırlarsanız, Belgrad ormanlarında benim fan müşürü gebermişti. Gökhan sağolsun kısa devre yaptı da eve, işe gidebildim yenisi gelene kadar. O zaman Fun müşürü ve termostat garantiden değişmişti. Dün Ali ustaya bakıma gittim eve geldiğimde koltuğun altındaki su deposundan sular döküldü. Ali ustayı aradım fun açmıyordur müşür gebermiştir dedi... Denedim hakikaten açmıyor. Zaten hararet müşürüm de bozuk sürekli kırmızı ışık yanıyor. Aaaa bu arada Sarıkayalar yaklaşık 1 aydır bütün müşürleri garanti dışı kabul ediyormuş. Geçen sefer garantiden değişen müşür bu sefer değişmiyor. Böyle bir mantık olabilir mi? Çok arıza yapıyorsa garanti dışı bırak. Aklım mantığım almıyor. Fiyatları da 50-60 YTL civarı. İki müşür bir termostat 150 civarı eder mi yani? Şimdi ben ne halt edicem. Hepsini yenilesem aynı şey yine olacak. Hararet müşürü zaten yeni değişmişti. 4-5 ayda bir müşür parası mı vericem. Ben öyle düğme taktırıp elle aç kapa yapamam, ne anlamı var o zaman, oldu olacak motor bozulduğunda da pedal koyalım çevire çevire gidelim... Bizim makinelere uyan başka markaların müşürleri var mıdır? Fiyat alsam...
Bu arada Sarıkayalar denen DANDİK ithalatçıyı da buradan kınıyorum:
Malının arkasında sonuna kadar duracaksın kardeşim... Çok arıza yapıyorsa aynısını göndermeyeceksin daha kalitelisini bul onunla değiştir. Önce garanti kapsamında olan şeyi kafana göre garanti dışı bırakamazsın. Resmen yan çiziyorsun...
Yapamayacaksan bırak git... Regalden soğuttun insanı... Bakkal zihniyeti ile işi yapıyorsun. Senin sonun hiç iyi değil. Battığın gün arkandan ağlayanın olmayacak emin ol. Hepimiz satar makineleri kurtuluruz; senden de attığın kazıklardan da...
Eğer yanlışım varsa (senin de cesaretin) beni arayabilirsin. 0532 4058075

DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)

şaka bir yana müşir olayına gelince baska bir musır tak suzıkının uyan var bıldıgım kadarıyla altan motorla konus musırede role taktırmayı unutma bıda hıcbısey olmaz suzıkının de zaten 50-60 mılyon musırı sakın gene aynısını alma helke bide para sakın verme aynısını alırsan