Yazıdan tam olarak hangi sonuca vardın bilmiyorum ama bendede HD var ve o dediklerini gayet yapa biliyorum Murat30 euronun üstündeki mallar türkiyeye girmiyo diyede birşey yok sadece vergi biniyo ve illa yurt dışından deil türkiyedede tedarikçiler var bulamıyacağın ulaşamıyacağın parça yok yani, altından kalkamam diyede birşey yok kendine güvendikten sonra. gözün korksun diye söylemedim onları yani. Söylediklerinin zevkide ap ayrıdır makinan daha değerli gelir sana
![]()

Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)
. Parça getirmeye kalksan 30 doları geçmeyecek derler. 30 dolara harley'den anca fotoğraf alırsın diye düşünüyorum. Mantıklı olan sizin makineler gibi duruyor böyle düşününce.
Ama söz geçmiyor işte, gönlüm o tarafta.
30 euronun üstündeki mallar türkiyeye girmiyo diyede birşey yok sadece vergi biniyo ve illa yurt dışından deil türkiyedede tedarikçiler var bulamıyacağın ulaşamıyacağın parça yok yani, altından kalkamam diyede birşey yok kendine güvendikten sonra. gözün korksun diye söylemedim onları yani. Söylediklerinin zevkide ap ayrıdır makinan daha değerli gelir sana