Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Arkadaşlar dün Büyükçekmece Belediye başkanı Hasan Bey ile birlikteydik .. ( bir çok sosyal projede ortak çalışmalarımız oldu )
Son 3-4 yıldır devlet erkanının ( Belediye , komutan , kaymakam vs..) 23 Nisanı kutlaması ,gençleri Atatürkten uzaklaştırmak maksadı ve gayesi ile ,bilerek ve kötü niyet gözetilerek yasaklandığını algıladığımızdan dolayı ( bu bir düşüncedir,ve sadece benim düşüncemdir).. Ne tesadüftür ki ,Belediyemiz kaymakamlık önünde 5 m. Lik Atatürk heykeli dikecek ve onun açılış töreninde ,çocuklarımızın da bayramı kutlayacaktır ... saat 10 da tören başlıyacak .... arkadaşlarımıza duyurulur ...
Senelerdir bilinçli bir şekilde uygulanan bu pratik sonuç vermeye başladı Acar Abi.. 23 Nisan 'ı esaslarından arındırarak sadece şarkılar/şiirler eşliğinde taştan/mermerden bir heykel önünde asıl hatırlanması gereken her değer unutturularak sadece dikilmek ve beklemek haline getirdiler. Bugün pek çok gencimiz 23 Nisan'ı sadece çocuk bayramı olarak biliyor ve en temel nokta atlanıyor ''Ulusal Egemenlik''! Tüm gayret bu kavramı ya tamamen zihnimizden silmek yada içini boşaltabildikleri kadar boşaltmak!
Devletin imkanlarıyla eğitim alıp seçkin makamlara gelmiş koca koca adamların protokollere katılmamak için sarfettikleri çabalar, saygı duruşuna ''putçuluk'' diyebilecek kadar ileriye giden akıldan yoksun zihniyet, bu anlamlı günün sadece okul bahçelerine,stadyumlara ve 1-2 saate sıkıştırılması vesaire.. Aslında 16 Nisan ile birlikte Rahmetli Aziz Nesin'in de bahsettiği üzere bu çalışmaların elimize tamamen sıkılmış, posadan ibaret bir meyve bıraktığını görebiliyoruz.
Çok iyi biliyorum ki bir ulus yada uluslar kendi tarihlerine,atalarına ve onların emeklerine saygı duymayı bıraktığında muhakkak bunun yerine hiç unutamayacakları ızdıraplar edinmişlerdir ve edinmeye de devam edeceklerdir. Allah bizi zalimlerin zulmünden korusun. 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK ve Çocuk Bayramı 'nı layığı ile ,bilinçle kutlayacağımız tam bağımsız Laik, Demokratik bir Türkiye'yi tekrar nasip etsin..
23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayram'ımız kutlu olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.
Tüyap kulenin önünde otoparkın oradaki cepte bekliyorum gelen yok mu?
çivi ve çekiç ile taşa oyularak taş devrinden gönderildi
Büyükçekmece AKM nin önünde konuçlandım ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)